„Itt a nagy lehetőség felfedezni egymást!” – egy dúla gondolatai a koronavírusról

Csomóné Lindmayer Katalin dúla, a születés segítője osztotta meg gondolatait a Vasárnappal a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetről, és arról, mire is kell fókuszálnunk ezekben a nehéz időkben. Fontos kérdésekre és lehetőségekre világít rá. Azt javasolja, ne az okokat kutassuk, hanem a célt!

Napok, hetek óta olvasgatom, hogy az emberek szerint mi az OKA a koronavírus-járványnak. Sok minden felmerült, például hogy ez Isten büntetése, vagy az, hogy a Föld most megrázza magát és megtisztul. Mások azt írták, hogy eddig nem figyeltél eléggé magadra, hát nesze, tessék, itt az idő/lehetőség. Mindenféle érdekes teóriát hallottam már. Biztosan van még jó néhány ezeken kívül is.
Jó szokásomhoz híven egy másik nézőpontot veszek elő.

Mi a CÉLJA?

Az isteni szeretetteljesség a feltétel nélküliségben. Az isteni feltétel nélküliség a szeretetben.

 

Elképesztő lehetőség a mostani, hogy felemeljük a tekintetünket, elvigyük a fókuszt a félelem, megfélemlítés és rettegés felől a remény, bizalom, hit irányába.

Érzed, hogy soha semmi nem lesz már olyan, mint eddig volt?

Semmi más nem számít, csak a feltétel nélküliség a szeretetben.

Látod, hogy képes voltál megállni, amikor azt gondoltad, hogy más megoldás nincs, csak hajtani, rohanni, szétszórni az erődet?

Végtelen lehetőségek előtt állunk, és itt az idő! Itt az idő, hogy felemeld magad, a lelked, a szellemed, és észrevedd, hogy a fizikai léten túl van egy sokkal nagyobb rendezőerő: az isteni szeretetteljesség a feltétel nélküliségben.

Itt az idő, hogy a szorongáson túl is lássunk!

Kegyelmi időket élünk. Mint még soha!

Évtizedeket jutottunk előre az időben azzal, hogy megálltunk egy pillanatra.

Az isteni szeretetteljesség a feltételnélküliségben csodálatosan megmutatkozik. Az isteni feltételnélküliség pedig a szeretetben.

 

Félsz? Megijedtél? Aggódsz, hogy mi lesz?

Igen, lehetséges bármelyik vagy mindegyik is. Ne ijedj meg, normális vagy! Olyasmit csinálunk, ami még soha nem volt korábban. Olyat, ami előtt meghajthatjuk a fejünket, és összekapaszkodhatunk. Ezért is vannak most együtt a családok.

Itt a nagy lehetőség felfedezni egymást. Észrevenni egymásban és önmagunkban a csodát, a szépséget, a kacagást, a család erejét!

Az erő ott van benned, bennem, mindannyiunkban. Mi a te szupererőd? Fedezd fel magadban, és hasznosítsd a magad és szűkebb környezeted javára! Ha pedig szükséged van rá, bátran kérj segítséget! Nem leszel ettől kevesebb, sőt! Talán épp ebben leled meg egy új barátodat.

 

Az élet elhivatott szerelmese – Példaképünk: Csomóné Lindmayer Katalin

Kiemelt képünkön: Csomóné Lindmayer Katalin és férje Csomó László Fotó: Radics János

Iratkozzon fel hírlevelünkre