Jamie Winchester karanténkoncertet ad a magyaroknak

Egyre több zenész és énekes ad online koncertet rajongóinak. Most így tesz Jamie Winchester is, aki gondolt magyarországi követőire is. Számukra ma egy speciális, szólógitáros koncerttel kedveskedik. A házi koncert a zenész közösségi oldalán lesz elérhető.

Az ír származású Jamie Winchester évtizedeket élt és zenélt Magyarországon. 1997-től Tátrai Tiborral a Boom-Boom nevű zenekarban játszottak együtt. 2001-től pedig Hrutka Róberttel alakítottak egy igen sikeres bandát, mely hét éven keresztül a magyar könnyűzene egyik meghatározó együttese volt. 2012-ben az együttes felbomlása után pár évvel Winchester visszaköltözött Írországba, de nem feledkezett meg a magyar rajongóiról sem, évente egy-két alkalommal visszalátogat Magyarországra.

Jamie Winchester ma mindenkit az otthonában fogad egy koncertre. (Forrás: Jamie Winchester hivatalos Facebook oldala)

Az énekes és gitáros előadóművész nyáron lesz 50 esztendős, és ennek apropóján egy különleges koncertre készül, melynek megtartása a koronavírus-járvány miatt egyelőre bizonytalan. A népszerű zenész a napokban jelentette be, hogy március 27-én 18:30-tól élő, online egyszemélyes koncertet ad, hogy jobban teljen az otthonlét.

Az elmúlt napokban megsokasodtak a karanténdalok és karanténkoncertek. A múlt hét szombaton – többek között – Ákos és Madarász Gábor adott elő akusztikus online mini-koncerteket. Szombaton pedig a Budapest Fesztiválzenekar tart újabb Karanténestet.

Tóth Gábor

 

Kiemelt képünk forrása: Jamie Winchester hivatalos Facebook-oldala

Iratkozzon fel hírlevelünkre