Kovács András Péter humorista gyerekeknek mesél a koronavírusról

A népszerű humorista a felnőtteknek szóló „karanténsláger” után, amelyben az otthonmaradásról rappel a koronavírus-karantén idején, most a gyerekeknek készített két perces videót. A legfurább biztatás kicsiknek és nagyobbaknak című videóban az otthonmaradás miértjére ad választ a gyerekeknek, e mellett felhívja a figyelmet azokra a fontos tudnivalókra, amelyekkel megelőzhető a vírus terjedése.

De a gyerekek „tájékoztatása” mellett más is motiválja a humoristát: a vírus miatt készült videók bevételéből egy rendezvényt szeretne szervezni az egészségügyi dolgozók számára, ha elmúlt a veszély.

Kovács András Péter Youtube-csatornáján  a következőket írta a videó alá:

„Ki más értene jobban a gyerekek nyelvén mint én? Bárki. Mégis megpróbálom nekik elmagyarázni, miért fontos, hogy jó gyerekek legyenek, amíg otthon maradnak. Igen, a videó előtt hirdetés megy. A cél az, hogy a vírus miatt született videók bevételéből kibérelhessek egy pár ezer fős helyet, ahova elhívom majd azokat az egészségügyi dolgozókat, akik a következő hónapokat a frontvonalban harcolják végig. És akkor majd nevetünk nagyokat. Egészen más dolgokon, mint ez a vírus. Szokásos, hétköznapi baromságokon”.

 

Az első, felnőtteknek szóló videót itt nézhetik meg:

M1: már több százezren látták az otthonmaradásról éneklő humorista videóját

Iratkozzon fel hírlevelünkre