Bodrogi Gyula: Fokozottan vigyázni kell az idősekre!

Hétfőn a magyar kormány hazai hírességekkel figyelemfelhívó kampányt indított. Az alábbi részben Bodrogi Gyula szólal meg az idősek védelme érdekében. „Vigyázzunk egymásra!" – kéri a színművész.

Bordrogi Gyula arról beszél az alábbi videóban, hogy az elmúlt évtizedekben megtanulta: az egészségnél nincs fontosabb. Mint mondta, szerencsére eddig a komolyabb betegségek el is kerülték.

A művész felhívta a figyelmet arra, hogy a koronavírus leginkább az idősekre, valamint a krónikus betegségben szenvedőkre veszélyes. „Ezért nekik, nekünk fokozottan kell vigyáznunk egymásra” – hangsúlyozta, hozzátéve: „hívjuk fel szeretteink, barátaink figyelmét is a megelőzésre!”. „Vigyázzunk egymásra!” – kérte a hamarosan 86. életévébe lépő színművész.

Vigyázzunk egymásra! – Bodrogi Gyula

A koronavírus az idősekre és a valamilyen krónikus betegségben szenvedőkre nézve a legveszélyesebb, ezért esetükben kiemelten fontos, hogy ne hagyjak el otthonukat❗️Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- díjas színművész is erre hívja fel a figyelmet a Vigyázzunk egymásra! kampányban. #vigyázzunkegymásra

Gepostet von Szentkirályi Alexandra am Mittwoch, 18. März 2020

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő múlt pénteken közölte Facebook-oldalán, hogy hétfőtől a magyar kormány hazai hírességekkel figyelemfelhívó kampányt indít, amelynek célja, hogy minél többen hasznos és megbízható információkhoz jussanak a koronavírussal kapcsolatban – számolt be róla az MTI nyomán a koronavirus.gov.hu.

Iratkozzon fel hírlevelünkre