Legyen március 15. nemzeti imanap az otthonainkban!

Történelmi eseményeknek vagyunk most részesei! A harc nemcsak fizikai, hanem szellemi szinten is zajlik, ezért a fizikai védelem mellett, szellemi védelemre is szükségünk van!

Szenteljük meg azzal a mostani úrnapját, hogy az egész nemzetünk Istenhez, a Királyok Királyához kiált, megvallva, hogy minden reménységünket Belé vetjük, hogy Nála vagyunk biztonságban, hogy csak Benne bízunk, hogy hisszük, hogy Ő a szabadító, Ő a gondviselő, Ő a minket tökéletesen szerető Mennyei Atyánk!

Dicsőítsük Őt! Valljuk meg hitünket Őbenne! Tagadjuk meg a félelem lelkét és hívjuk be az Ő minden értelmet felülmúló, békességet adó Szent Lelkét!

Most március 15-én, vasárnap déli 12 órakor, amikor a történelmi győzelmünkre emlékeztető harangok szólnak, térdeljen le minden magyar család az otthonában, egymás kezét fogva és imádkozzon az Úr Jézus Krisztushoz, az egyetlen Megváltóhoz és Szabadítóhoz!

Legyen ez a vasárnap egy nemzet közös imanapja! Mi, keresztények küldetést kaptunk, hogy világítsunk, hogy vígasztaljunk, hogy bátorítsunk, hogy imádkozzunk egymásért és ne féljünk, csak higgyünk!

Mint felelősen gondolkozó és cselekvő keresztény, kérlek, hogy ha a fentiekkel egyetértesz, akkor a saját csatornáidon hirdesd meg ezt a felhívást a Nemzeti Imanapra!

Csinálj ebből akár eseményt, posztot, élő videóüzenetet, köremailt vagy Messenger-üzenetet! Ezeket én is megteszem! Hiszem, hogy a magyar keresztények képesek egy ilyen történelmi helyzetben összehangoltan cselekedni és közösen eljuttatni ezt az üzenetet tízezrekhez és tízezrekhez!

Hiszem, hogy a közös, Istenhez való kiáltásunk mennyei válaszra talál!

Áldott vagy!!!

 

Szerencsés Zsolt

A kiáltvány szerzője üzletember, a keresztény értelmiségieket összefogó Club Maximus alapítója.

 

A Vasárnap.hu támogatja a kezdeményezést és erre hívjuk olvasóinkat is, Irvine-tól Budapesten át Sydney-ig! Imádkozzunk együtt nemzeti ünnepünkön! 

 

Kövesse a Vasárnapot a közösségi médiában! Facebook, Instagram, Twitter; mindenhol ott vagyunk!

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre