Vicces-táncos videóban adta hírül, hogy megvolt a második abortusza

Videót töltött fel az internetre az abortuszáról egy tinédzser. A rövidfilm feliratából kitűnik az is, hogy ez már a második alkalom – lehetséges, hogy az elsőt is ilyen felhőtlen vidámsággal csinálta végig ez a 16 éves lány?

Célba értek „az én testem, az én választásom” üzenetek annak a tinilánynak az esetében, aki viháncolós, gondtalanságot sugalló rövid videóban adta a Tik-Tok közönségének tudtára, hogy immár túl van a második abortuszán – és nem is akárhogyan.

A film elején bemutatják a pozitív terhességi tesztet, gesztusokkal éreztetve, hogy ez a „dolog” most egy kicsit elrontotta a lány játékát, legalábbis annyiban, hogy kénytelen befáradni a Planned Parenthood nevű „születésszabályozással” foglalkozó amerikai szervezet klinikájára, ahol aztán megszabadítják „terhétől”. Egy másodpercet kapott a videóban az a jelenet is, ahol mosolyogva fekszik a vizsgálóasztalon, nézi az ultrahang képernyőjén, hogy mi történik éppen a hasában.

A lány a film elejétől a végéig nevet, táncol, csipkedi a hasát, és közben ördögvillát mutat, éreztetve, hogy nincs itt helye felelősségérzetnek, bűntudatnak.

A videó azt az üzenetet sugallja, hogy a terhességmegszakítás nem fájdalmas, nem titkolni- vagy szégyellnivaló, hanem természetes, egyszerű, gyors és fájdalommentes. Az abortuszról való döntés a lány viselkedése szerint a világ legtermészetesebb dolga, nincsen benne szégyellnivaló sem – ellenkezőleg, hiszen nézők (és tinédzserek) millióival osztotta meg a videójában. (A felvétel már bőven négymillió megtekintés fölött jár.)

Az ő felfogásában ennyit ér(t) egy élet…

Iratkozzon fel hírlevelünkre