Justin Rizzo: A dicsőítés mindennap odaadni a szeretetemet Istennek

A Kansas Cityben működő nemzetközi House of Prayer Mozgalom imaszolgálatának egyik dicsőítésvezetője, Justin Rizzo a 777 kérdéseire válaszolva mutatta be, hogy szerinte miben rejlik a dicsőítés lényege.

1999-ben indult el az az álom, amely már az egész világon kiteljesedett. A dicsőítést 20 teljes munkaidős fiatal indította el Kansas Cityben, amely kezdetben „csak” 13 órát ölelt fel, de négy hónappal később 24 órássá terebélyesült a hét minden napján.

Justin Rizzo a 777 azon kérdésére, hogy mit jelent szerinte a dicsőítés, kijelentette, „a szív válasza egy életmódra, amit Isten imádásban élünk, és mindent Neki teszünk. Amit számomra jelent: minden egyes nap odaadni a szeretetemet Neki”. Az Imádság Háza dicsőítésvezetője szerint ehhez a legfontosabb odaadni Istennek mindent a mindennapi életünkben is.

Aki azt gondolná, hogy a dicsőítés egyedül és kizárólagosan csak a zenére vonatkozó fogalom, téved: dicsőíteni lehetséges a szavainkkal, tetteinkkel, sőt, egész életünkkel is. Leginkább egy életformát jelent, akkor is ha jól megy a sorunk, akkor is, ha nem. Ez utóbbi helyzetekre Rizzo azt javasolja, hogy minden nap merítsünk erőt Isten igéjéből.

Forrás: 777

Kiemelt képünk forrása Justin Rizzo oldala (Facebook).

További olvasásra ajánlott írásunk:

Az európai társadalmi rendszerek szétesőben vannak – Berkecz Franciska a Vasárnapnak