Négy méteres keresztet állítottak a déli határon

Magyarország keresztény ország, keresztény emberek lakják, akik betartják a keresztény törvényeket. Ezzel az üzenettel állított fel négy méteres fakeresztet a RAJT Mozgalom a röszkei határ mentén.

 

Röszkénél, a szerb-magyar határ közvetlen közelében állított fel négy méteres fakeresztet a RAJT Mozgalom, azzal az üzenettel, hogy „ez egy keresztény föld, ne tovább!”. A határszakasz az egyik legforgalmasabb migránsútvonal, az Európai Unió egyik kapujaként ismerik az illegális bevándorlók.

Egy fakeresztet állítottunk fel a határkerítéssel szemben, ezzel az a célunk, hogy demonstráljuk: ez egy keresztény ország keresztény emberekkel – nyilatkozta Gyenge Zsolt a mozgalom egyik tagja a Vasárnap.hu-nak.

A lelkes aktivisták szerint természetesen Magyarországon nem csak keresztény emberek élnek, de mégis keresztény törvények és ünnepek között élik az életüket. A demonstráció célja, hogy megértessék a Magyarországra illegálisan érkező bevándorlókkal, hogy ez az ország keresztény értékrendet követ, és ezt mindenkinek be kell tartania.

Ezen kívül a tagok fontosnak tartották, hogy nem csak az ide érkező menekülteknek kell üzenetet küldeni, hanem a határ ezen oldalán élő balliberális haladóknak is, akik mindenáron megpróbálják elrejteni a világ elől, hogy ez egy keresztény ország.

Iratkozzon fel hírlevelünkre