Csúnya öngólt rúgtak a 444 álhírét kritikátlanul megjelenítő balliberális portálok

Szinte nincs olyan balliberális portál, mely ma meg ne írta volna a 444 álhíre nyomán, hogy "Rétvári nem tiltakozott a Netflixnél a vallásgyalázó Jézus film ellen" – olvasható Rétvári Bence közösségi oldalán megjelent bejegyzésében.

A légből kapott cikk megjelenését követően a politikus kikérte a CitizenGO petíciós oldaltól a pontos adatokat, melyet a mellékelt képernyőképen mindenki láthat. 2020. január 7-én 17 óra 7 perckor rögzítette a rendszer Rétvári Bence  három Netflix vezetőnek –  Reed Hastings Netflix vezérigazgatónak, Jeff Hensien Netflix fogyasztói osztály vezetőnek és Ted Sarandos Netflix tartalomkezelési vezetőnek – írt tiltakozó levelét, amit a többi csatlakozóéval együtt – a CitizenGO mind digitálisan, mind papíron eljuttatott a címzettekhez.

https://www.facebook.com/RetvariBence2018/photos/a.382242397043/10158373217252044/?type=3&theater

„Ez mindenki számára egyértelműen cáfolja az álhírgyárosokat. Ha a cikkek megjelenése előtt megkérdeztek volna, elmondtam volna nekik is, és akkor elkerülhettek volna egy ilyen egyértelmű lebukást. De

ők nem a valóságot akarják bemutatni, hanem le akarják járatni a nekik nem tetsző közszereplőket, és ebben nem ismernek határokat.

Amit állítok, annak mindig van alapja, most is így volt, a saját szemével meggyőződhet róla immár bárki. Amit viszont nem állítottam, azt ne kérjék rajtam számon, és ne magyarázzák bele a szavaimba utólag!” – írta posztjában a politikus.

 

Előzmény még:

Otromba és átlátszó hazugsággal próbálkozik a 444 nagy „leleplező” cikkében

Itt egy újabb tipikus példa a balliberális álhírgyártásraA Netflix tavaly elérhetővé tett a felületén egy keresztény…

Posted by Rétvári Bence on Saturday, February 8, 2020

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!