Niedermüller, balra el!

Rémisztő képződmények – így nevezte Niedermüller Péter a fehér, keresztény férfiakat, majd sietve (nehogy már őket ne bántsa meg) a nőket is. 

Igen, jól olvassák. Rémisztő képződménynek. 

A DK veteránja kimondta azt, amit megannyi amerikai gondolkodó halkan duruzsol a fülünkbe, ami Hollywood sajátja, ami számos nyugat-európai bohózathoz is vezetett már az elmúlt években, tudniillik, hogy a fehér keresztény férfi minden bajnak az okozója, olyan (rémisztő) képződmény, ami puszta létével gyűlöletet jelenít meg, s nem átall védelmezni egy civilizációs képet. Identitása van, meg gondolkodik, arra vetemedik időnként, hogy nemzeti-konzervatív-keresztény pártokra adja a szavazatát, sőt, a múltkor hazai kiskereskedőnél vásárolt, s közben egyetlen szóval sem említette meg, hogy a genderforradalom kívánatos dolog, nameghogy lmbtqpluszstb. Niedermüller importálta a neoliberális kánon egyik legdurvább és leggyűlölködőbb elemét, arcot adott neki és milliókat sértett meg.

Polgármester Úr, akkor én most itt helyben jelentkezem – hátha az lesz a következő, hogy listázni is tetszik minket. (Hosszú lesz!) Önként bevallom, hogy három égbekiáltó probléma is van velem, hiszen az a helyzet, hogy 

  1. fehér,
  2. keresztény 
  3. férfi 

vagyok. Ebből kettő ráadásul velem született jellemzőm, s bár hallom, Ön által nagyra tartott államokban már kisfiúkból is lehetnek kislányok, akár szüleik tudta és beleegyezése nélkül is, én mégis úgy gondolom: életem végéig kísérnek. A keresztséget is megkaptam már gyermekként, de felnőtt fejjel is újra és újra Krisztus követése mellett döntök. Még ilyenkor is, amikor nyílna a pofonzsák… de Ő egészen mást tanított, ezért visszazárom inkább.

Szépen, higgadtan, csak annyit kérek Öntől, ami elvárható e szituációban minden tisztességes politikustól: kérjen bocsánatot, mondjon le minden tisztségéről és soha többé ne szennyezze a magyar közéletet! 

Mindannyiunknak jobb lesz akkor.

 

Vágvölgyi Gergely

 

Kiemelt képünk forrása a Facebook, Niedermüller Péter hivatalos oldala. A kép még azt megelőzően készült, hogy a DK politikusa rémisztő jelenségnek nevezte volna a fehér keresztény férfiakat és nőket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre