Csúnyákat írnék, de nem lehet

Magyarország egyik legőszintébb, legtisztességesebb, drámai beszéde után szándékkal, tudatosan, a kormány megdöntésének igényével volt ott egy politikai puccskísérlet. (…) Tudom, hogy a rendőrségünk nem jól kezelte, nem volt rá fölkészülve, de azt is tudom, hogy tudatosan provokálták.” (Gyurcsány Ferenc – Ti kérdeztek, Feri válaszol S01E12)

*

Hogy a … a kkk… a ****** *** * **__** ******, Feri!!!! *** hátán!!!! Sz*** ** * ****t!!!!!!!!!! Sz___ a *****!4!!!9998!!!910!

Praesumptio iuris et de iure, mármint hogy ez nem az – állítja a jogtudományoknak a kandidátusa, egyben kiváló barátom, felemeli a mutatóujját, egy darabig a magasban tartja, majd szedegetni kezd valamit a füléből, néha a körme alól. – Egyébként meg – súgja – res divini iuris, kisp_csöm, szal én még a nevét se nagyon írnám le. Érted, ódzkodnák. – És úgy, hogy Fletó…? – Az se nem jó – vágja rá rögtön –, mert blogi képviselődként csúnyán corpus delicti; ha rászállnak az ügyre keményen, akkor anyádnak mészölykálmán. – De tövig ám, nyehh_hehhe – veti közbe immár a marketingtudományoknak a doktora, szintén régi haver, miközben óvatosan megkavarja a levest –, szal igen, hallgassál csak a kandidára, és inkább írjad aztat instant klasszik, hogy a kórházi ellátást igénylő nyavalya oly ócska bolsevista trück, amellyel a nemzeti egység tüdőjét ássák alá a Sátán rózsametszői démonikusan alpesi valután. – És a halottak? – vetem fel, látszólag engedve, hogy végképp eltérítsenek a témától. – Teljes nyilvánvalóan Soros kottájából játszanak, nem lévő levésük mentént rohasztják a rendszert, orrfacsaróan gáncsolják a munkás emberi kart filharmonikusan áfa nélkül zsold. Ellenberger egy kis szeriőz borst, na, azt így adjál kézbe rapid, Tibika, mer’ a végén még tök teljesen f_s lesz ez a sz_r… – És ha esetleg… szóval ha netán úgy fogalmaznék – kanyarodok vissza óvatosan –, hogy kopuláljék…? K_puláljék a Fletó… mamai ágon… mert hát… értitek… azért valamit mégiscsak jó lenne határozottan reagáln_… – Borst, Tibika – jön a szigorú válasz -, borst adjad! Legyen inkább só. Amúgy meg: találjad fel magad, leszel szíves, végtére is fogyasztani gyűltünk itt ma egybe a te jogi képviselőd úrral főként, t_sszalak meg brüsszelita, nemde úgy-e – s valamint nem is annyira politizálni?!

Ebben maradunk.

Délután kiballagok a hátsókertbe, az emésztés java rendben lezajlott. – Az égből langyos nyugalom pihéz. Ma se írtam semmi csúnyát le, nyugtázom magamban, ám ekkor eltölt valami, nem büszkeség, egészen más lesz ez, sőt már nem is eltölt, inkább jön és jön savasan fölfelé, lassan le kellene nyírni a füvet, elindulok hát a mi jó öreg tulipánfánk iránt, nos, a végén igazából már rohanok, a nagyi adta nekünk anno, úgy négy-öt esztendővel ezelőtt – esetleg hat –, szép fa, jó fa, szerettük.

Rendőrségi fellépés áldozatai – 2006 október 23-án, forrás: Wikipedia

Iratkozzon fel hírlevelünkre