Németországban tananyag lett a szexuális perverzió és az LMBTQ+ összes változata

A németországi iskolai füzet nem titkolt célja a különböző szexuális irányultságok és torz nemi viselkedésminták elfogadtatása a kiskorúakkal. A szerző Gabriela Rosenwald, aki az emberi kapcsolatok alapját, a szeretetet és a szerelmet betegesnek tartja. Számára a "szaporodjatok és sokasodjatok" bibliai parancsa ma már nem egyértelmű: a heteroszexuális mellett a homoszexuális életforma is legális.

Gabriela Rosenwald szerint a szexualitás kizárólag a testi vágyak kielégítésére és gátlástalan kiélésére szolgál. Nem többre. A Németországban megjelent iskolai munkafüzetből arról is mindent megtudhatnak a tízéves gyerekek, hogy mit jelent a szadizmus, a mazochizmus, a pedofília, a vérfertőzés, kik a homokosok és kik a leszbikusok, kik a nimfomániások, milyenek a frigid férfiak és nők – számol be a Demokratában megjelent cikkében Hernádi Zsuzsa.

A „Szexuális sokszínűség” címet viselő munkafüzet az általános iskola 5–10. osztályos tanulói számára készült, a biológia, társadalom, illetve politikai nevelés tárgyakhoz.

A feladatok következetesen végigmennek az összes lehetséges gender-fogalmon a biszexuálistól kezdve a transzneműn keresztül egészen a szadistáig. A tananyagban a perverzió csúcsa, amikor a hajatlan emberfejeket kell úgy befejezni, ahogyan az éppen tárgyalt gender-fogalom megkívánja.

A német gyerekeket már 2009 óta így érzékenyítik a tévesen értelmezett tolerancia nevében, ugyanis ebben az évben a baloldali vezetésű berlini szenátus elhatározta, hogy egy általános iskolai didaktikai segédanyag összeállítására ad megbízást. 

A tananyag a szexuális sokszínűségen túl teret szentel a különböző kultúrák elfogadásának és a népek összekeveredése céljának is. Bomlasztja és lerombolja a klasszikus családmodellt, a nullához közelíti az egészséges nemzettudatot, és a határok nélküli internacionalizmust hirdeti meg. 

A cél, hogy egy olyan új társadalom képét vázolja föl erőszakosan, amelyet megfosztottak keresztény gyökereitől, a hazaszeretettől, a családtól, az érzelmektől, hogy végül létrejöjjön még a saját nemi identitásától is megfosztott, talajvesztett embertömeg

– írja Hernádi Zsuzsa.

A tananyag mellé rendelt pedagógusi útmutatóban pedig az áll, hogy „a gyerekeknek mielőbb meg kell tanulniuk, hogy a homoszexualitás teljesen normális”.

Mindezeket látva, az egészségesen gondolkodók hamar beláthatják – és ehhez még bibliai alapok sem kellenek –, hogy nyolc-tíz éves korban az ilyen perverz tananyag felér a lelki megrontással.

Székely János: Ne kényszerítsék arra a társadalmat, hogy házasságnak kelljen nevezni az azonos neműek együttélését!

Forrás: Demokrata