Az unió úgy százszor kevesebbet költ határvédelemre, mint Soros szervezeteire

A 888.hu bukkant rá, hogy az Európai Parlament a 2021-2027-es költségvetési keretéből 1,8 milliárd eurót (kb. 577 milliárd forint) különített el az „Európai Jogok és Értékek” nevű új program számára. Sovány vigasz csupán, hogy ez az összeg az Európai Bizottság fejében eredetileg 642 millió euró volt.

Ez az összeg még így is a magyar határvédelemre fordított támogatás százszorosa.

Ennek a tömérdek pénznek a lényege a következő lesz: amikor az EU 28 tagállamának egyikében súlyos veszélybe kerülnek a Lisszaboni Szerződésben lefektetett uniós alapértékek, akkor az Európai Bizottság pályázati felhívást ír ki az ott működő, többnyire Soros György zsebében lévő szervezetek támogatására, de sürgősen! Ez az összeg ugyanis egy vészkeret.

Magyarán Soros ostorát 577 milliárd forinttal támogatta meg az EU 2027-ig.

A szomorú azonban nem is ez. Ez „csupán” tragikus. Amíg ugyanis „demokratikus párbeszéd” előmozdításának álcázott kamu humanista célokat harsogó liberális ösztönlények ezzel az összeggel a zsebükben kövér mosolyokat dobálnak a kamerákba, addig az unió határait még mindig a tízmilliós Magyarország védi.

Osztálykirándulásra kéne küldeni egy-egy EP-frakciót a varázslatos Pakisztánba vagy Irakba. Talán ez az egyetlen módszer, hogy valaki észhez térítse őket, mikor az unió határvédelmére összesen 20 millió eurót (6,6 milliárd forintot) áldoz. Persze ez csak leányálom, addig is védeni kell az európai kultúránkat, amilyen eszközzel csak lehet.  

Forrás: 888.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre