Kedves Катерина, elvesztél a lila ködben!

A képviselő mindössze azt nem vette észre, hogy a Magyar Nemzet cikke nem is igazán az anyagi körülményeire fókuszál, sokkal inkább a szavahihetőségére és igazmondására.

Sajnos ez utóbbi terén deficittel küzd a Momentum, ahogyan ezt nem olyan régen tapasztalhattuk az EP-alelnökök megválasztása területén. Hiszen nemzetközi színtéren nem a hazánkat támogatni fontos és felelős pozíciók elnyerése érdekében, hazugságnak számít a választóink szemében. Aki külföldön Magyarországot hívatott képviselni, attól azt várják a honfitársak, hogy az ő nevükben is védje meg az országot.

Sajnos a momentumos, DK-s képviselőinknek már ennyire sem futott. Nem véletlenül tör fel bennünk az a fajta csalódottság érzése, mint amikor mondjuk egy étteremben a férj a vadidegen pincérlánynak ad igazat a felmerülő kérdésben, ahelyett, hogy a felesége oldalára állna, megőrizve belső egységüket.

Egység. Ez a szó furcsán hangzik, ha a Momentumról beszélünk. Ők – a jelek szerint – egy egészen más egységben gondolkodnak, amely nem a magyaroké. A külföldiek kezére játszott ország egy internacionalista és föderális európai egység irányába mutat. Többet tőlük nem remélhetünk.

Kedves Катерина – csak mert biztosan megszeretted, ahogyan belorusz és ukrán aktivisták szólítottak a kijevi Majdan téren elkövetett vandálkodásaitok előtt –, az a helyzet, hogy elvesztél a lila ködben! Meg kellene, hogy értsd, senki nem kutat a pénztárcád után, csak az igaz magyar szívedet keressük… hiába.

Forrás: Mandiner; Fotó: illusztráció (Pixabay)

'Fel a tetejéhez' gomb