Július 23-án kezdődik a Csillagpont református ifjúsági találkozó

Jövő hét kedden kezdődik és szombatig tart a Csillagpont református ifjúsági találkozó Debrecenben. A találkozón hitéleti, kulturális, közéleti, tudományos, pszichológiai, zenei és sportprogramok várják a háromezer regisztrált résztvevőt – közölte a Magyarországi Református egyház kommunikációs szolgálata az MTI-vel.

Azt írták: „a minden tudatmódosító szertől mentes fesztiválon” a fellépők között lesz a Lóci játszik, a Platon Karataev, The Biebers és a Deniz Live zenekar. Előadást tart mások mellett Pál Ferenc római katolikus pap, mentálhigiénés szakember és Kádár Annamária pszichológus, tréner.

A programok között szerepel Marvel-kvízest, video és design workshopok, élő könyvtár és várostrom, valamint kézműves foglalkozások.

A teljes programkínálat megtalálható a fesztivál honlapján, a csillagpont.reformatus.hu oldalon.

A kétévente megrendezett tábor témája idén: „körbevesz”.

„Az idei Csillagpont azt mutatja majd meg, hogyan vesz körbe Isten országa és szeretete mindnyájunkat akkor is, ha eddig nem éreztük vagy még nem ismerjük”

– fogalmaztak.

Hozzátették: a kilencedik református ifjúsági találkozó újdonsága az ingyen letölthető csillagpont alkalmazás, amelyen keresztül a résztvevők böngészhetik a programkínálatot, összeállíthatják saját programjukat, megtalálják benne a digitális énekfüzetet és a fesztivál térképét, valamint a találkozóról szóló híreket, videókat, fotókat.

MTI