Havi háromszázért parkolóőr lehetek Zuglóban

Karácsony Gergelyről úgy pattannak le az érdemi megoldási javaslatok, mint egyszeri szocialista az ajtóról – idézi a Magyar Hírlap Zsigmond Barna Pált, a Fidesz budapesti szóvivőjét, aki szerint a párbeszédes polgármester zsákutcába viszi Zuglót.

Érthetetlen, hogyan tud kifizetni a zuglói önkormányzat havi háromszázezer forintot és évi kétszázezer forintnyi cafeteria-juttatást, miközben a kerület gyakorlatilag a fizetésképtelenség határán áll. Ennek ellenére alig jelentkeznek a versenyképes állásajánlatra a Magyar Nemzet információi szerint.

Zsigmond Barna Pál arra szólította fel hétfőn Karácsony Gergely zuglói polgármestert, hogy „próbáljon meg polgármesterként viselkedni”. A Fidesz szóvivője itt leginkább a botrányos kerületi parkolási ügyekre gondolt, ahol az üzemeltetésre napi egymillió forint folyik el az önkormányzat kasszájából.

– Miközben Karácsony mindig nagyokat ígért, végül azokból vajmi keveset hajtott végre. Így esett kútba mind a szerződések felmondásáról, mind a zuglóiak ingyenes parkolásáról szóló határozat végrehajtása – értékelte a polgármester munkáját a szóvivő.

Holnap lejár a parkolóóra-üzemeltetési és parkolás-ellenőrzési szerződés. Ez pedig azt jelenti, hogy az eddigi parkolóőrök leteszik a munkát. Még lehet jelentkezni a meghirdetett zsíros állásajánlatokra. Akad hely bőven …

Forrás: MH

 Fotó: MTI, Honéczy Barnabás

Iratkozzon fel hírlevelünkre