Kvázi magzatgyilkosságra biztatja rajongóit az énekesnő

„Az abortusz egészségügyi ellátás” – ilyen feliratú tortát nyalogat Miley Cyrus, aki a Disney csatornán a Hannah Montana című filmsorozattal lett ismert a tinédzserek körében.

A botrányairól is híres énekesnő Instagram oldalán tett közzé egy fotót, amelyen egy „abortion is healthcare” feliratú tortával pózol. Miley Cyrus 92,4 milliós követőtáborral rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ugyanennyi embernek, főként tiniknek üzeni: „az abortusz egészségügyi ellátás”.

Ugyan kinek az egészségét szolgálhatják az ok nélküli magzatgyilkosságok? Szomorú, hogy az énekesnő hírnevét nem hasznos dolgokra, értékek melletti kiállásra, hanem az abortusz és a végtelen önzőség hirdetésére használja.

A kép alá hashtagelt #WomensRightsAreHumanRights („a női jogok emberi jogok”) és a #DONTFUCKWITHMYFREEDOM („szabad” fordításban: „ne szórakozz a szabadságommal”) tipikus liberális jelszavak, amelyek inkább rombolnak, mint építenek.

Amikor azt valljuk, hogy egy ember, történetesen egy nő szabadon rendelkezik a saját teste felett, még el is tudjuk fogadni. Csakhogy egy bennünk fejlődő élet már nem a mi testünk…

Iratkozzon fel hírlevelünkre