Minden egyes szavazat életet, kontinenst menthet

Liberálzombik. Merkel, Macron, Juncker, Weber, és az angolnamozgású néppártiak. És persze itthoni cimboráik, akik bármikor képesek elárulni a magyar embereket, hiszen már bebizonyították. Pilhál Tamás kijózanító, lényeglátó cikkét szemlézzük a választások előtt egy nappal. Észhez térni, tisztán látni ugyanis soha sem késő...

Mire számíthatunk az újliberálisoktól, ha vasárnap többséget szereznek az Európai Parlamentben? – teszi fel a kérdést Pilhál Tamás. A válasz a cikk szerzője szerint borítékolható: leszámolnak a “nacionalistákkal” (vagyis a a hazájukra, egyedi kultúrájukra büszke, azt megvédeni akaró emberekkel, akiknek fontos gyermekeik jövője), és

az iszlámot Európa részévé teszik, hiszen ez a szent meggyőződésük.

Jön majd a további erőszakoskodás, hogy fogadjunk be muszlimokat kvóta alapján, és ezzel párhuzamosan hagyjuk abba a náci viselkedést, amikor a magyar családokat és a gyermekek születését támogatjuk.

Brüsszel helyi kirendeltsége, a “honi ellenzék”

hivatalos székhelye ugyan Magyarország, ám nem a magyar érdekeket képviselik – mutat rá Pilhál Tamás, aki az uniós támogatásokkal kapcsolatban elmondja: ezek a pénzek javarészben a multiknál landolnak, következésképp visszacsorognak Nyugatra, amit többek között Sigmar Gabriel német külügyminiszter is elismert: „minden euró, amit befizetünk az EU büdzséjébe, visszatér hozzánk közvetlenül, vagy közvetett módon”.

Nem megalapozatlan a magyar miniszterelnök utolsó pillanatig, a választáson való részvételre való buzdítása.

Minden egyes szavazat életet, kontinenst menthet

– figyelmeztet a szerző.

Öt esztendőre választunk európai parlamenti képviselőket. Tudják, ez idő alatt hány illegális afrikai migránst, közel-keleti vallási fanatikust, európai jólétre ácsingozó népvándorlót lehet bevízitaxiztatni Európába, s kezükbe nyomni a mi pénzünkkel föltöltött bankkártyákat? Bármennyit – fogalja össze Pilhál Tamás a vasárnapi választások valódi tétjét.

Forrás: PS

Iratkozzon fel hírlevelünkre