A bevándorláspárti Soros-hálózat most is beavatkozik az EP-választásokba

Halász János, a Fidesz frakciószóvivője kedden nyilatkozta, hogy a bevándorláspárti Soros-hálózat beavatkozik az európai parlamenti (EP-) választásokba.

Halász János a Magyar Nemzet című napilapban megjelent tényfeltáró írásra hivatkozva arra hívta fel a figyelmet, hogy „az egyik legnagyobb Soros-szervezetet, az Avaazt” vetik be a voksolás befolyásolására. Pénteken Európa-szerte tüntetéseket tartanak, Budapesten is, „a Soros-hálózat embereinek szervezésében” – tette hozzá.

A hamis hívószavak mögött színtiszta bevándorláspárti kampány áll – mondta a frakciószóvivő.

A tüntetések szervezője az egyik legnagyobb bevándorláspárti szervezet, amely nyíltan hirdeti, hogy támogatja a bevándorlást, a bevándorlók felső határ nélküli betelepítését és a kevert lakosságú Európa kialakítását.

Az a céljuk, hogy a nemzetek Európáját és a keresztény Európát lebontsák, s a nemzetek Európájáért kiálló pártok és kormányok ellen hangolják a közvéleményt – mondta Halász János, hangsúlyozva: ehhez hamis ürügyekkel és témákkal kampányolnak, és tömegeket próbálnak befolyásolni egész Európában. Most pénteken is ez történik, itt Budapesten – tette hozzá, megjegyezve: a Soros-hálózat nem először avatkozik be az EP-választásokba.

Halász János azt mondta, hogy a 2014-es voksolásba is több millió dollárral szállt be Soros György, a bevándorláspártiak készülődnek, meg kell őket állítani, és most vasárnap kell őket megállítani.

(MTI)