Voice of Europe: Magyarország virágzik

Sorra húzza ki Magyarország a migrációt támogató erők fergeteges érveinek a méregfogát. Nő a házasulási kedv – 2010 óta 43%-kal –, ezzel párhuzamosan csökken a válások aránya – 2010 óta 22,5%-kal.

„A gyermekvállalási kedv is évről évre nő” – ezt nem valamely hazai orgánum írja, hanem az angol nyelvű „Voice of Europe.”

Ez a demográfiai fordulat nem volt baleset, hanem a házasságot és a családot előmozdító szándékos programok gyümölcse.

A lap hozzáteszi azt is, hogy mindeközben Magyarország megvédte kulturális identitását és keresztény gyökereit, példát adva ezzel más országoknak is. Novák Katalint idézve a lap azt boncolgatja, miképp lehetséges a liberális Európai Unióban egy ilyen fordulat:

„Miután megnyertük a 2010-es választásokat kétharmados többséggel, úgy döntöttünk, hogy családbarát országot építünk, és erősítjük a gyermekeket nevelő családokat”.

Bezzegország lettünk. Pedig ezek nem olyan nagy dolgok. Nem a magyarok lőttek először űrhajót a Marsra, és nem mi állítottuk meg az Amazonas őserdejének kiirtását sem. Egyszerűen csak tesszük a dolgunkat. Családban és keresztény értékrendben gondolkodunk, mert az az egyetlen, ami összetartja az Európai Uniót.

„Olyan időkben élünk, amikor Európában egyre kevesebb gyermek születik. A nyugati emberek erre a bevándorlással válaszolnak. A magyarok másképp látják ezt. Nincs szükségünk számokra, csak magyar gyerekekre!” – idézték zárszóként Orbán Viktor miniszterelnököt.

Forrás: Voice of Europe

Iratkozzon fel hírlevelünkre