Babavárás helyett migránsvárás a jövőkép Brüsszelben

Az Európai Bizottság bürokratái aggályosnak tartják a gyermeket tervező fiatal párok tízmilliós támogatását. Július elsejével a magyar kormány családvédelmi támogatásai életbe lépnek. Brüsszel megálljt kiáltott mindenféle előhúzott (ál)indokokra hivatkozva. Számukra minden születendő gyermek a nemzetállamokra épülő Európát erősíti. A dédelgetett európai egyesült államok létrejöttéhez migránsok kellenek. Kruppa Géza szavaival élve: a magyar babaváró program erősen csípi az Európai Bizottság bürokratáinak szemét.

A Magyar Hírlapban Kruppa Géza cikke mutat rá, hogy miért is tarthatják valójában aggályosnak bizonyos hangadó brüsszeli körök, hogy a magyar kormány a születendő gyermekek érdekében támogatja a házaspárokat. Ráadásul nem kevéssel: a tízmillió forintos állami hozzájárulástól a bürokraták valóban nagyon elkezdtek prüszkölni.

A jelenlegi szóbeli engedményben nagyon nem bízhatunk. A migránspárti politikusok céljuk elérése érdekében minden áldozatra készek. Főleg, hogy ezeknél a hivatalnokoknál a lé határozza meg a (bűn)tudatot – írja a szerző, hozzátéve: a kellemetlen tüneteket a szálló pollenek mellett alighanem sokkal inkább az elfojtott bűntudat, a rossz lelkiismeret váltja ki.

„Babavárás helyett migránsvárásban látják a jövőt. Az ő szemükben egy születendő kisded a család gyarapodásával a nemzeti közösség megerősödését jelenti, ami viszont szembemegy az európai egyesült államok megalakításának, a migránsok beengedésének szándékával” – fogalmaz a cikk szerzője.

„Az időhúzás taktikájának eredményétől függetlenül a magyar példa várhatóan több más európai országnak követendővé válhat. De ne felejtsük el: az időhúzást nem csak a fociban büntetik szigorúan. A piros lapos május 26-a vészesen közeleg!” – összegez Kruppa Géza.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre