Kellemetlen: a Jobbik a Magyar Postának is tartozik

Mindenkivel előfordult már, hogy késve fizette be a számlát. Azonban nem mindegy, hogy egy sztracsatella, vagy egy budai villa árának kifizetésével késlekedünk. A Jobbik ez utóbbi útra tévedt, ráadásul nem ismeri el a tartozást és vitatkozik.

 Ezért a Magyar Posta pert indított a Jobbik ellen.

 

Megelégelték, hogy a párt egy év alatt sem fizette ki az országgyűlési kampányban adott közel százmillió forintos megbízást. Bár a szerződés még Vona Gábor elnöklése alatt köttetett, a 2018-as országgyűlési választási kampányban, mégis az új elnökség vállát nyomja az adósság. A megrendelést a Magyar Posta hiánytalanul teljesítette, reklámkiadványaikat országszerte kézbesítette, a fizetés elmulasztására tehát semmi okot nem adott.

 

Mindenki szeret bulizni, de senki se szeret takarítani?

 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a párt Simicska Lajos felszívódása óta elég szegényen tengeti mindennapjait a magyar közéletben. Ám ez sem mentesítheti a Jobbikot, hiszen a felelősség, melyet a kormánypártokon folyamatosan számon kérnek, különböző ügyekben őket is terheli.  

 

Hogy kiálthat farkast a farkas?

 

Hiteles lehet-e az a párt, amely szerződéses kötelezettségeinek nem tesz eleget? A helyzeten még az sem szépít sokat, hogy 2018. júniusában a teljes tartozás egy részét átutalták. Mivel továbbra is 61 millió forint – plusz a késedelmi kamat összege – körül mozog a Jobbik adóssága, így a történetnek közel sincs vége.


Lehetséges, hogy újabb közadakozást indítanak önnön javukra?

 

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20190511-nem-fizet-a-jobbik-a-postanak.html

Iratkozzon fel hírlevelünkre