Hölvényi György: Amennyit lehet, édesanyák és édesapák, legyünk együtt a gyermekekkel

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete idén negyedik alkalommal tartotta meg Babaköszöntőjét, amelyen azokat a tagcsaládokat köszöntötték, ahol 2018-ban újszülött baba érkezett.

„Egyesületünk egyik legszebb ünnepe a Babaköszöntő, aminek főszereplői a gyermekek. A új életet, a jövőt köszöntjük ma. Ezért is nagyon örülök, hogy az idén a tavalyinál is több, közel 440 gyermek született tagcsaládjainknál.” – mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke.

„Bízom benne, hogy a programok segítségével a családok is kicsit közelebb kerülnek egymáshoz, sikerül élő közösséggé szerveződni, hiszen ez adja a NOE erejét is” – mondta köszöntő beszédében.

Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége (középen, jobbra), Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke (középen, balra), Kutassy Jenő, a NOE elnök-helyettese (középen) és Hölvényi György, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) képviselője a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) babaváró rendezvényén a Hajógyári-szigeten Fotó: MTI/Bruzák Noémi

 

Herczegh Anita idén harmadik alkalommal vett részt a Babaköszöntőn, ezekkel a szavakkal köszöntette a családokat: „Egy gyermek világra jöttével minden családban új időszámítás kezdődik.: egy csodálatos korszak tengernyi, sohasem tapasztalt örömmel és kihívással, mindennél erősebb szeretetkapcsolatokkal” – mondta a köztársasági elnök felesége,  hozzáfűzte: a NOE babaköszöntő rendezvényével együtt mondanak igent az életre, a családra, az egymás iránti szeretetre. A köztársasági elnök felesége a rendezvényen, és külön köszönetet mondott a NOE-nak, hogy idén már negyedszer szervezték meg a Babaköszöntőt.

Hölvényi György beszédet mond a NOE 2019. évi Babaköszöntőjén; Fotó: Vadócz Dávid

„Nagyon gyorsan múlik az idő. Amennyit lehet, édesanyák és édesapák, legyünk együtt a gyermekekkel, mert nincs nagyobb érték ennél” – hangsúlyozta Hölvényi György, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője.  Kiemelte a család fontosságát, és azt, hogy a NOE munkája Európán belül is egyedülálló.

„Ezt a példát érdemes elvinni máshová, és el is vittük. Ezért lett a NOE Európa-díjas” – mondta az EP-képviselő.

Címlapfotó: Vadócz Dávid 

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre