A feketelistás hollywoodi színész tanúságtétele – szexjelenetek nélkül is lehet karriert csinálni

Neal McDonough beszélt arról, miért ragaszkodott a keresztény értékrendjéhez még akkor is, amikor rákerült arra a bizonyos hollywoodi feketelistára, amiért egyáltalán nem vállalt szexjeleneteket.

“Egy esélyed van az életben, hogy a lehető legjobban csináld a dolgokat, és hogy minden tettedet az Isten dicsőségére tegyed”- nyilatkozta Neal McDonough a The Christian Postnak a Movieguide Awards díjátadón. Az eseményre a dél-afrikai modell feleségével Ruvével érkezett.

“A kapcsolatunk mindig is a legelső helyen szerepelt az életemben, ez a legfontosabb dolog az életemben”- magyarázta McDonough, miért nem fog soha megcsókolni egyetlen másik nőt sem a vásznon.

A Különvéleményből, Az elit alakulatból és a Született feleségekből is ismert színész januárban került a címlapokra amiatt a nyilatkozata miatt, amikor elmesélte, hogy azért mert nem vállalta el a szexjeleneteket, hogyan tették ki az ABC Scoundrels (Gazemberek) sorozatából még 2010-ben.

Habár a McDonough már 20 éve ismeri a feleségét, és 16 éve már házasok, Ruve még mindig teljesen oda van a férjéért az olyan kijelentései miatt, mint:

“Ugyan miért mennék el burgerezni, mikor otthon vár a steakem?” Bár ennél amerikaibb bókot nehezen lehetne kitalálni, azért jól érezhető belőle a McDonough felesége iránt érzett töretlen vonzalma.

A férfi végig a karrierje alatt, immár 30 éve tartja magát alapelveihez és még egy olyan túlszexualizált sorozatot is – mint amilyen a Született feleségek – végig tudott forgatni anélkül, hogy szembe ment volna értékrendjével.

Az év elején a Closer Weeklynek adott interjúban a kérdésre, mely a filmbéli csókjeleneteket firtatta így válaszolt:

“Ezek az ajkak csupán egy nő számára vannak fenntartva.”

Varga Gergő Zoltán

 

Forrás és kép: Fox News

Iratkozzon fel hírlevelünkre