Hidvéghi: A tüntetéseket szervező a politikusok mind „feliratkoztak a Soros-listára”

Ismét tüntet Budapesten a "Soros-lista" – értékelte a vasárnapi demonstrációkat Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója újságíróknak.

Gyurcsány vezetésével, a szocialistákon át a Momentumig, Hadházy Ákos, Karácsony Gergely kéz a kézben a Jobbikkal adnak elő egy közös színjátékot” – jelentette ki Hidvéghi Balázs.
   

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint valójában ezek a politikusok mind „feliratkoztak a Soros-listára” és mindannyian bevándorláspártiak. Rámutatott: három és fél hónap múlva európai parlamenti választások lesznek, amelynek a tétje óriási, hiszen az emberek véleményt mondhatnak a bevándorlásról.    
    

„Ezeket a pártokat és a politikusokat az köti össze, hogy mindannyian a bevándorláspárti oldalra álltak. Ha rajtuk múlna, akkor Magyarországból is bevándorlóországot csinálnának, és készek alávetni magukat a Brüsszel és a Soros-hálózat minden elvárásának, ezért ma már hangsúlyozta a politikus.
    

Kijelentette: a bevándorláspárti politika ellen az egyedüli védelmet a Fidesz-KDNP adja. „Mi a magyarok oldalán állunk, nemet mondunk a bevándorlásra”.

(MTI)

Iratkozzon fel hírlevelünkre