Véleménydiktatúra a homoszexualitás kapcsán

Ha még bárkinek lett volna olyan illúziója, hogy egy téma kapcsán lehet értelmes beszélgetést folytatni, és a vezető, magukat függetlenként hirdető portálok nem a vadliberális ideológiát nyomják le az olvasóik torkán, akkor annak ismét súlyosan csalódnia kellett.

A köztévén bemutattak egy műsort, ami arról szólt, vannak olyan homoszexuális emberek, akik szeretnének ezen változtatni, s vannak olyan pszichiáterek, akik segíthetik őket a döntésüket követő folyamatban. Ráadásul ezek a pszichiáterek a világ minden tájáról összegyűlve Magyarországon találkoztak egy konferencián, hogy eszmét cserélhessenek, megoszthassák tapasztalataikat, amelyek egyébként erőteljesen árnyalják a témával kapcsolatos uralkodó liberális ideológiát.

Ennyi már elég apropóul szolgált, hogy elinduljon a balliberális virtuális őrjöngés. Online osztagaik pitbullként estek neki a köztévé műsorának, hogy az miért merészelt a témával foglalkozni, a melegfelvonulás és a homoszexualitás megélésének szépségeit taglaló üzenetektől eltérően megközelíteni azt a dilemmát és lelki vívódást, hogy vannak olyan értelmiségi, gondolkodó homoszexuálisok, akik szeretnének visszatalálni a heteroszexualitáshoz, s a kötődési zavarukon változtatni.

A műsor lényegét, a segítés és a változás lehetőségét gondosan elhallgatták vagy rögvest hiteltelenítették vitriolos cikkeikben, ahogy arról sem ejtettek szót, hogy – a szerintük rettentően elfogult köztévé – az Amnesty Internationalt, a Helsinki Bizottságot és a Háttér Társaságot is megkereste a témában, de ők nem kívántak élni a megnyilatkozás lehetőségével.

A dezinformáló portálok a valóság leírása helyett azt a bárgyú baromságot akarták elhitetni olvasóikkal, hogy a köztévé a melegek kötelező gyógyításáról készített műsort, s igyekeztek ehhez a betegség fogalmat is társítani. A fake news gyár nagyot futott, s ezzel sikerült erről az érzékeny témáról az értelmes beszédet jó időre ismét ellehetetleníteni. Pontosan azzal támadtak, ami miatt a műsorban a konferencia résztvevői óvatosak, a téma kapcsán a műsorban megszólaló Hodász András katolikus pap és Szőnyi Szilárd újságíró pedig előrevetítette a vadliberális sajtó és nyilvánosság reakcióit.

A liberális média hívei elnyomják, kifigurázzák, pellengérre állítják most is mindazokat, akik nem csak a Pride-nak nevezett felvonulásban látják a jövőt. Amit a műsor megjelenése óta a liberális véleménygyár tesz, az tökéletesen példázza azt is, hogy a konferencia miért nem a széles nyilvánosság előtt zajlott, s miért érezték úgy a résztvevők, hogy zárt ajtók mögött kell tanácskozniuk. Bizonyára nem véletlen, hogy a legnagyobb „független” portálon szóba sem hozták, hogy az egyik megszólaló orvos, Dr. Christl Ruth Vonholdt asszony a német egyneműek házasságát legalizáló törvény kapcsán kifejtette, negyven évre visszanyúló kutatásaik vannak arról, hogy azok a gyerekek a legsikeresebbek, akik apával és anyával nőnek fel. A szervezetük a gyermekek azon jogáért küzd, hogy a gyermekeknek anyjuk és apjuk is legyen. Kifejtette, az a tendencia, hogy az általános iskolás fiúknak már azt mondják, hogy fiúval is összeházasodhatnak, teljesen összezavarja a fiatalok tudatát és szívét, akik így nehezebben ismerik fel, hogy miért is érdemes küzdeniük.

Azzal a ravasz megközelítéssel, hogy a hírszájtokon a gyógyítás és betegség szavakon lovagolnak, s ezt állítják be az eredeti műsor központi kérdéseként, nem tesznek mást, mint véleménydiktatúrát kiáltva a politikai korrektség gumibotjával próbálnak lesújtani. Az egyik értelmező cikkükben teljesen természetesnek veszik, hogy a londoni polgármester a konferencián megjelenő szervezet hirdetéseit cenzúrázza. Hasonlóképp egyik másik cikkben az üggyel kapcsolatban összefüggést sejtetnek és címlapsztorit kreálnak egy a műsorvezetőről szóló közösségi médiás véleményposztból, és a hangulatkeltést folytatva kritizálják az MTI-t az LMP „betegség-gyógyítás” tematikájú megnyilvánulása nyomán. Pedig, ha egy kicsit is nyitottan tekintetnének az őket körülvevő világra, akkor az olvasóiknak is érdekes lehetett volna, hogy

vannak olyan emberek, akik változtatnának homoszexuális identitásukon, visszatérnének a heteroszexualitáshoz és ehhez segítséget is kérhetnek. 

Arról nem is beszélve, hogy a műsorban olyanokról is szó volt, akik már ezt az utat sikeresen megtették. 

De minden fenti szónál többet mond, ha megtekintik az „Ez itt a kérdés” 44 perces műsorát, amire az egész liberális médiahiszti beindult, hogy elfogulatlanul ítélhessenek:

https://www.mediaklikk.hu/video/ez-itt-a-kerdes-2019-01-16-i-adas-3/

Iratkozzon fel hírlevelünkre