Ebédet vittek a DK országgyűlési képviselőjének

Ozsváth Kálmán újpesti önkormányzati képviselő, az újpesti Fidelitas ügyvezető alelnöke szerint az ellenzék továbbra sem képes érdemi politizálásra, csak „erőszakosan és bohóckodással” tudja felhívni magára a figyelmet.

Renge Zsolt önkormányzati képviselővel, a IV. kerületi Fidelitas elnökével közösen sajtótájékoztatót tartottak csütörtökön. Közleményükben arra reagáltak, hogy Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) országgyűlési képviselője kedden megpróbált bemenni a Miniszterelnökség épületének Gundel Étterem által üzemeltetett menzájára ebédet venni.

Az újpesti Fidelitas alelnöke szerint Varju László az „új évet egy álságos és kétszínű, tragikomédiába illő bohóckodással” kezdte a Várban.

Az ellenzéknek egyedül „a hatalom megszerzése, a hergelés, a hisztériakeltés, a politikai balhék és a színészkedés„ fontos, nem Magyarország érdeke. Ők azok a bevándorláspártiak, akik „Soros György pénzéből szerveznek erőszakos utcai megmozdulásokat is, úgy, hogy közben az otthonápolási díj bevezetését meg sem szavazták – mondta Ozsváth Kálmán.

Megjegyezte: úgy tűnik, Varju László nemcsak a munkahelyét nem ismeri, hanem azokat az újpesti vendéglátóhelyeket sem, „ahol hasonló áron hasonló minőségű ebédet vehetne”, ezért hoztak neki ebédet egy újpesti helyről.

(MTI)

Iratkozzon fel hírlevelünkre