Kocsis Máté: a tüntetések kampányrendezvények

A túlóratörvény elleni tüntetéseken olyan szervezetek is részt vesznek, amelyek tagjai fent vannak Soros György fizetési listáján – jelentette ki Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

A politikus hangsúlyozta: a tüntetés már a májusi európai parlamenti választási kampány része. A demonstráción ugyanis azok a pártok vettek részt, amelyek támogatják a bevándorlást és Soros Györgyöt, aki láthatóan hadrendbe állította magyarországi embereit.

Felhívta a figyelmet arra különös véletlenre, hogy Európa számos olyan országában zajlanak kormányellenes tüntetések, amelyeknek kormányai bevándorlás-ellenesek.

Kocsis Máté szerint az ellenzéki pártok ötlete, hogy közös listán indulnak az EP-választáson, azt jelenti: lesz egy bevándorlás-ellenes lista, amelyen a Fidesz-KDNP-re lehet szavazni, és egy „Soros-lista”, amely a bevándorlás támogatóiból áll.

Álláspontja szerint az EP-választás egyik legfontosabb tétje, hogy megerősödnek vagy meggyengülnek a bevándorlás-ellenes erők.

(MTI)

Iratkozzon fel hírlevelünkre