Orbán Viktor levélben keresi fel a szimpatizánsokat

Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója szombaton közölte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök január elején levélben keresi meg azokat a Fidesz-támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak.

A leveling tartalma a 2019 tavaszán tartandó európai parlamenti választásról, illetve a kampány támogatási lehetőségeiről szól.

A kommunikációs igazgató hangsúlyozta, Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra.

Mi magyarok ezt nem fogadhatjuk el” – tette hozzá.

Szerinte ennek a választásnak nagyobb lesz a tétje, mint a korábbi években bármikor, ugyanis  az ellenzék már bebizonyította, hogy rájuk nem lehet számítani az illegális migráció elleni küzdelemben, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon.

Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben” – írta Hidvéghi Balázs, majd hozzátette, a Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben.

(MTI)

Iratkozzon fel hírlevelünkre