Az Akváriumban karácsony szeretetében merülhetünk el

Újra egy programokban gazdag évet tudhat magáénak a számos felekezetet egységben összekapcsoló Ez az a nap Szervezőiroda. A mögöttünk álló eseményekről és karácsony valódi üzenetét megjelenítő vasárnapi Akvárium Klubban megrendezésre kerülő telt házas programjukról beszélgettünk László Viktor főszervezővel.

Az idei legnagyobb általunk szervezett teltházas alkalom az Aréna 2018 volt, amely „Az Út” címet viselte. Jövőre az idén megkezdett tematikát követve az igazság áll a középpontban, 2020-ban pedig az életre fókuszálunk. „Jézus legemblematikusabb kijelentése önmagáról, hogy én vagyok. Én vagy az út, az igazság és az élet” – mondta László Viktor az Ez az a nap Szervezőiroda vezetője.

Az ősz folyamán a tanévet egy dicsőítő héttel indította a keresztény rendezvényszervező iroda. A szeptemberi hét minden napján el lehetett menni egy rendezvényre, ahol szólt a dicsőítő zene, emberek együtt imádkoztak, és felemelték, magasztalták Jézus nevét. Így a legkülönbözőbb budapesti helyszíneken voltak rendezvények: Európa hajó, Gellérthegy, A38 hajó, stb. Így egészen más és új lendülettel tudott elindulni az ősz – fogalmazott László Viktor.

Az évet az Akvárium Klubban zárja az idei rendezvénysorozat, ahol a karácsonyi üzeneten lesz a fő hangsúly. A Karácsony valós üzenetét tudjuk átadni a belváros szívében. Becsempésszük az evangéliumot a az éjszakai bulik helyszínére és világába – osztotta meg tapasztalatait a főszervező.

2019-ben az igazságról hallunk majd tematikus előadásokat. Ennek jegyében vehetünk részt dicsőítő koncerteken ahol kiváló minőségben szól majd újra a keresztény könnyűzene hazai és neves külföldi előadók tolmácsolásában.

A János evangélium 14. fejezetében olvashatjuk: arról ismerjen meg titeket a világ, hogy szeretitek egymást. Ennek a lényege különböző módokon és szinteken is kifejezhető, hogy annak üzenete feltűnjön a körülöttünk élő embereknek – vallotta meg László Viktor.

Hozzátette: mi Jézus Krisztusban, a Megváltóban hiszünk, akire az egész társadalomnak szüksége van. Mivel ezeket az alkalmainkat nagy helyszíneken tudjuk megrendezni, ezért ezekre felfigyelt a világ, a média.

Az emberek nem nagyon tudják hova tenni a kereszténységet.

Hiába fogalmazzák meg akár magasabb szinteken is, hogy Magyarország „keresztény ország”, a legtöbben nem tudják, hogy ez mit jelent.

Az Ez az a nap alkalmakkal az is célunk, hogy ennek jelentőségét tovább tudjuk adni közérthető módon az embereknek a kereszténység alapgondolatainak kihangsúlyozásával – tette hozzá az Ez az a nap rendezvények főszervezője.


Az Ez az a nap december 16-i, karácsonyi rendezvényére minden jegy elkelt.

Iratkozzon fel hírlevelünkre