A szépségkirálynő inkább Jézust választotta

A szépségkirálynő visszautasította a televíziós műsor kecsegtető ajánlatát, csak azért, mert a beszélgetésben nem mondhatta volna ki Jézus nevét. A hírt maga Allyson Rowe, a Miss Washington USA 2014-es nyertese osztotta meg követőivel Instagram-profilján, ahol evangéliumi missziós tevékenységet is végez.

A szőke szépségkirálynő főállású szolgáló az egyházban, aki Isten igéjének hirdetésére tette fel az életét. A missziós tevékenység számára a hitének mindennapi megélését is jelenti a világban. Éppen ezért kerülhetett válaszút elé, amikor az egyik, országosan sugárzó műsorba szerették volna vendégként invitálni.

Missziós szempontból a televíziós adás bizonyára alkalmas felületnek látszott. A producer előzetes kitétele Allyson számára azonban teljesíthetetlen volt. Jézus nevének elhallgatását nem vállalta az amerikai szépség, amit azzal indokolt, hogy

ő és Jézus Krisztus elválaszthatatlanok egymástól: egyik személyes élettörténetéből sem tudja kihagyni Jézust.

A producer kecsegtető ajánlatát kisebb dolognak tartotta az ő Istennel való kapcsolatának elhallgatásánál. A missziós tevékenységet ellátó szolgáló bibliai igével is alátámasztotta megváltoztathatatlan döntését, amely arra világít rá, hogy amennyiben megtagadjuk Jézust az emberek előtt, akkor ő is megtagad bennünket az Atya előtt. Ezt pedig keresztényként nem kívánta a lehetséges hírnévvel egy mérlegre tenni.

A teljes cikk itt olvasható.

(Forrás: 777 blog)

Iratkozzon fel hírlevelünkre