Surján László: sajnálom Heller Ágnest

Roppant sajnálatos, hogy amikor a miniszterelnök a magyarokhoz szól, a filozófus nem érzi magát megszólítva - írta a közösségi médiában Dr. Surján László.

Azzal kapcsolatban, hogy Heller Ágnes a francia Liberation című lapnak nyilatkozva úgy fogalmazott, “Orbán Viktor faji alapon kormányoz, csakis a magyarokhoz szól”, Surján László leszögezte; az emberiség egyetlen faj. A politikus a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében rámutatott: “Macron is a franciákhoz, Merkel is a németekhez beszél, függetlenül attól, hogy az illetők esetleg arabok, törökök, ki tudja, milyen eredetűek”.

Surján László szerint “roppant sajnálatos, hogy amikor Orbán Viktor miniszterelnök a magyarokhoz szól, akkor Heller Ágnes nem érzi magát megszólítva. Voltaképp ehhez joga van, hiszen Illyés Gyulával azt gondolom, hogy magyar az, aki vállalja. Heller nem vállalja.” Hozzátette:  “sajnálom őt”. 

Az is nagy baj, hogy Heller és még néhányan képtelenek elviselni, hogy vannak, akik nem úgy gondolkodnak, mint ők. A kommunizmus véleményterrorja tartós károsodást okozott egyesekben – toldotta meg gondolatait az Európai Parlament korábbi alelnöke. 

Forrás: Surján László Facebook-oldala.

A kép forrása a kdnp.hu.

Iratkozzon fel hírlevelünkre