Sting és Shaggy is a Hősök terén

Ráadásul teljesen ingyen. Az apropó a Hatoslottó 30. születésnapja lesz és ráadásul nem is jövő nyáron, hanem már jövő héten szombaton, november 24-én.

A Szerencsejáték Zrt. ráadásul hozzátette, hogy ha valakit nem győzött volna meg Sting és Shaggy, akkor se maradjanak otthon, mert lesz magyar vendégzenekar is a Punnany Massif személyében.

1988. október végén tartották az első Hatoslottó sorsolást, amikor még egy szelvény ára  10 forint volt csupán. Kezdetben havonta, majd kéthetente, később pedig már hetente volt sorsolás. Házi legendáriumok közé tartozik még az eddigi legnagyobb főnyeremény 2008-ból, amikor közel 3 milliárd forintot nyertek meg.

Gordon Sumner, vagyis Sting legutóbb 2017 őszén lépett fel Budapesten és ez lesz a 10. alkalom, hogy a magyar közönségnek játszik. Az első magyarországi koncertje még 1988-ban, amikor Peter Gabriellel, Bruce Springsteennel és Tracy Chapmannel együtt játszott a Népstadionban. Orville Richard Burrell, vagyis Shaggy azonban most debütál majd Magyarországon.

A szervezők több tízezer emberre számítanak, amit reméljük a közelgő hidegfront és esők nem fognak megakadályozni.

(MTI)

Iratkozzon fel hírlevelünkre