Megszólalt egy Fundamentás!

Bár a kormány a napokban jelentette be, hogy megszüntetik a lakástakarékpénztári konstrukciók állami támogatását, egy Fundamentás azt mondja: életük legnagyobb összefogásán vannak túl, és fényes jövő áll előttük.

Amióta kedden megszavazta a kormány Bánki Erik módosító javaslata alapján, hogy eltörlik a a lakástakarékpénztári konstrukciók állami támogatását, rengetegen gondolták azt, hogy utcára kerülnek az eddigi lakástakarék üzletkötők. Mint azt a vasarnap.hu megtudta, erről szó sincs.

“Kedves Barátaim! Ismerőseim! Ügyfeleim! Én, a Fundamenta Személyi Bankár Vezetője vagyok! Az is maradok! Meglévő és új ügyfeleim ezután is nyugodtan fordulhatnak hozzám és csapatomhoz bizalommal! Nagyon megtisztelő a rengeteg új “állás ajánlat” , azonban köszönöm, de ÉN FUNDAMENTA SZEMÉLYI BANKÁR MARADOK! Egy új jövő kezdődik, új lehetőségekkel, és nem csak nekem, hanem minden magyar embernek, akinek mond az a szó valamit, hogy öngondoskodás! Soha ilyen erős nem volt még a cég!!!
Vezetőség és a kollégák összezártak és életünk legnagyobb ÖSSZEFOGÁSÁN vagyunk túl! A jövő fényes és reménnyel teli! Büszke vagyok rá, hogy képviselhetek egy ilyen fantasztikus céget!” – tájékoztatta ügyfeleit egy Fundamenta üzletkötő.

Iratkozzon fel hírlevelünkre