Hollik: még nagyobb fokozatban fogják migránsokkal elárasztani Európát

Hollik István szerint „Brüsszel bevándorláspárti vezetése és a Soros-hálózat még magasabb fokozatba kapcsolt, hogy ráerőltethesse saját akaratát a tagállamokra.h

A kormánypártok szerint az európai parlamenti választások közeledtével minden napra jut egy bevándorláspárti brüsszeli javaslat. Hollik István azt mondta: minden egyes ilyen javaslat célja, hogy még több migránst hozzanak be Európába. 

Hozzátette: a jövő heti uniós csúcson is az lesz a céljuk a bevándorláspárti erőknek, hogy megpróbálják elfogadtatni azokat az előterjesztéseket, amelyekkel legalizálhatják a gazdasági bevándorlást, és gyengíthetik a tagállamok védelmi képességét, valamint elvehetik tőlük a határőrizet jogát – hangzott el az M1 Híradójában.

„Brüsszel bevándorláspárti vezetése és a Soros-hálózat még magasabb fokozatba kapcsolt, hogy ráerőltethesse saját akaratát a tagállamokra. Látnunk kell, hogy ha az európai parlamenti választáson a bevándorláspárti erők maradnak hatalmon az unió vezetésében, akkor még nagyobb fokozatban fogják migránsokkal elárasztani Európát” – hangsúlyozta Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője.

(M1 Híradó)

Iratkozzon fel hírlevelünkre