Konferencián ülnek össze a borászati szakma és a kormányzat képviselői

A Borkonferencia az eddigiekhez képest változatlan célokkal működik tovább dr. Prónay Bence és Rókusfalvy Pál szervezésében: a bor, jog és marketing területén keresi az előremutató válaszokat, hatékony fóruma kíván lenni a magyar borért dolgozó szőlészeknek, borászoknak, szakmai szervezeteknek, kormányzati szereplőknek.

Soha nem látott fejlesztések, új digitális megoldások jellemzik a szőlészet, a borászat és nyilvánvalóan a jog és marketing területét is, így életbevágóan fontos, hogy ez az ágazat is a megfelelő, hosszú távon is jól működő megoldásokat válassza, jó válaszokat adjon a jelen kérdéseire, hogy hatékonyan használhassa ki korunk végtelennek tűnő lehetőségeit. Ezért is választották a szervezők az idei konferencia alcímének az „Innováció 2020” témakörét – derül ki közleményükből.

A konferencián az agrárminisztériumi megnyitó és az államtitkári helyzetelemzés után mások mellett dr. Tomor Tamás, a Debreceni Egyetem igazgatója és tudományos főmunkatársa, a Sepp Moser Birtok tulajdonosa, Nikolaus Moser, Oláh István, a D-Tag operatív igazgatója és Kiss Edina, a Viventions menedzsere is előadást tart. 

'Fel a tetejéhez' gomb