Szavazz a családra!

A napokban rendezték meg Budapesten a Családbarát Fordulat Európáért elnevezésű konferenciát, amelynek vendége volt Antoine Renard, az Európai Katolikus Családegyesületek Szövetségének elnöke. Az európai parlamenti választásokra készült kampány részleteit bemutatva az elnök elmondta: szövetségük nem csak a katolikus családokat támogatja, hanem a katolikus egyház tanítása mentén minden családot.

Hangsúlyozta: a FAFCE nem védi, hanem támogatja a családokat. Céljuk, hogy felmutassák a családban rejlő értékeket, ennek érdekében európai parlamenti képviselőket keresnek meg, hogy aláírásukkal támogassák a szövetség családokért végzett munkáját.

Mi úgy gondoljuk, hogy a család nincs válságban, ellenkezőleg: modern megoldást jelent egy válságban lévő világ számára – mondta. Szerinte a családok életéhez igazított munkarend kialakítása nagymértékben hozzájárul a népesség dinamikájának fenntartásához, másrészt szolgálja a társadalmi kohéziót.

A Szavazz a családra! nyilatkozat politikus-aláíróit május 15-én, a családok nemzetközi napján teszi közzé, segítve ezzel is az európai parlamenti választás családbarát szavazóit.

A teljes cikk itt olvasható.

Forrás: Képmás.hu

 

'Fel a tetejéhez' gomb