Latorcai Csaba: Karácsony Gergely szabad ötletelése káoszt okozott a közlekedésben és a főváros egészében – VIDEÓ

A baloldal vezetése alatt Budapest közterületei szemmel láthatóan elhanyagoltak lettek, és Karácsony Gergely szabad ötletelése káoszt okozott a közlekedésben, káoszt okozott a főváros egészében – mondta hétfőn az országgyűlésben Latorcai Csaba, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) ügyvezető alelnöke a közösségi oldalára kedden feltöltött videójának tanúsága szerint.

Sajnos úgy tűnik, hogy a főváros a csőd szélére került – tette hozzá.

Az önkormányzat egyértelműen eladósodott, ahelyett, hogy az egók harca zajlana a fővárosban a baloldal részére, és hatalmi pozíciókon osztozkodnának, a főváros valódi vezetésére kellene fókuszálni – jegyezte meg felszólalásában Latorcai Csaba.

A Fővárosi Önkormányzatnak nem volt elég felélni a Tarlós István által átadott megtakarításokat. A megoldásra való törekvés helyett tovább folytatódik az a terelő tevékenység, ami Karácsony Gergelyre jellemző volt az elmúlt önkormányzati ciklusban – állapította meg Facebook oldalán a kereszténydemokrata politikus.

Címlapkép: Latorcai Csaba, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára napirend előtti felszólalásra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2024. október 7-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Forrás:
Latorcai Csaba Facebook oldala
'Fel a tetejéhez' gomb