A brüsszeli bevándorláspárti tervek a kormánypárti frakcióülés fő témái

Kocsis Máté hangsúlyozta, a brüsszeli tárgyalóasztalokon már most is olyan tervek és előterjesztések találhatók, melyek célja, hogy a korábban már megismert „Soros-tervnek” megfelelően bevándorlókontinenssé tegyék Európát. A frakcióvezető felsorolása szerint továbbra is napirenden van a kötelező betelepítési kvóta terve, a határvédelem jogának gyengítése, a migránsok pénzelése, valamint a migrációt segítő és bevándorláspárti szervezetek támogatásának növelése is.

A frakcióvezető elmondta, hogy a brüsszeli tervek szerint mintegy háromszorosára kívánják emelni azt az összeget, amely azokat a szervezeteket támogatja, amelyek hatékonyan segítik elő és szervezik a bevándorlást Európába. Hozzátette: tervben van azon országok megbüntetése is „akár pénzügyi, akár egyéb eszközökkel”, amelyek nem bevándorláspártiak.

Kocsis Máté kiemelte, hogy a Fidesz és a kereszténydemokraták képviselőcsoportja ahogy eddig, ezután is mindig a magyar érdeket és a magyar embereket fogja képviselni.

A péntekig tartó frakcióülésen megtárgyalják a családvédelmi akcióterv életbelépéséhez szükséges döntéseket is, hogy minél előbb, minél gördülékenyebben megszülethessenek a magyar emberek számára kedvező döntések. Tájékoztatása szerint szerda este Orbán Viktor miniszterelnök felszólalásával kezdődik a frakcióülés, melyen a későbbiekben felszólal többek közt Varga Mihály pénzügyminiszter, Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes és Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár is.

(MTI)

'Fel a tetejéhez' gomb