A ROHAMSISAKOS JOBBIKOSNAK VICCES, HA HITLER-BAJSZOT KAP – NEM IS MULASZTOTTA EL MOSOLYOGVA MEGOSZTANI

A rohamsisakos Fehér Zsolt nevetve posztolta Hitler-bajszos plakátját, és nem felháborodott rajta, hanem viccesnek találta.

Amikor Fehér Zsolt országgyűlési képviselő-jelölti választási plakátjára Hitler-bajszot és Hitlerére hasonlító hajat rajzoltak, annyira megtetszett neki, hogy lefotózta és a fényképet ki is posztolta. Az egyértelműség kedvéért kommentárt is írt hozzá: „Valaki Nagymaroson vicces kedvében volt. Bocs, de ettől még nekem is nevethetnékem lett. :)”

 

Nap mint nap láthatunk plakátokat, amikre filctollal vagy festékkel Hitler-bajszot rajzolnak. Ezt a jóérzésű emberek sose viccnek tartják, nem nevetnek rajta. Akire ilyet rajzolnak, az azt szeretné, ha minél hamarabb eltávolítanák róla a firkálást, és nem mutogatja az ismerőseiknek a képet. Fehér Zsolt viszont pont a fordítottját teszi, mint mások:

ő ország-világ előtt hirdeti, hogy Hitleres firkákat kapott. Sőt, ezt viccesnek tartja és nevet rajta.

Egy normális gondolkodású ember ezen nem nevet, hanem felháborodik, nem kiposztolja, hanem letörli a rajzot vagy lecseréli a plakátot. De Fehér Zsoltnak mintha ez nem is kellemetlen lenne, hanem inkább viccesen hízelgő.

Fehér Zsolt náci diktátor iránti vonzalma már korábban is tetten érhető volt, amikor Hitler eltitkolt fiáról osztott meg cikket saját oldalán. Jól látható, hogy gondolkodásában központi szerepe van Adolf Hitlernek, hiszen rendre posztol róla.

És mindezt Vác egyik vezető baloldali politikusa teszi, városi és megyei képviselő.

'Fel a tetejéhez' gomb