NÁCI, PERVERZ, KORRUPT – EZ AZ INOTAY ÁLTAL VEZETETT VÁCI BALOLDAL

Inotay, Gyurcsány váci embere, a szegény ember váci Mini Petije, az állítólagos jobboldaliságától képes mindent IS (így valójában semmit) képviselni, miképpen ezt kinyilvánította a baloldal miniszterelnök-jelöltje: „ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük”. Inotay Gergely – az igazából csak önmagát képviselő politikai amatőr – helyi képviselőjelöltként a náci, perverz és korrupt váci baloldal élére állt, eközben képmutató módon evangéliumi szentenciákkal szórja tele a kibertért.

Mindezalatt már az ország-világ az elvetemült jobbikos Fehér Zsolt nevű frakciótársáról beszél, addig a váci baloldal, Inotayval az élén még mindig árulkodóan hallgat arról, aki vállalhatatlan politikai és erkölcsi kijelentésekkel teli lapban terjesztette a legsötétebb politikai, szellemi és szexuális eltévelyedéseit.

Fehér Zsolt jelenleg Inotay Gergely frakciótársa, aki mellé a kampánya során ki is állt!

Fehér Zsolt „Zsizsik” az ArboNyúz szerkesztőjeként megjelentette a szexuális önkielégítéseiről, fekáliából készült ételreceptjeinek ismertetéseiről szóló írásai közé beékelve tálalta olvasóinak még a náci ideológiával átitatott politikai szövegeit is. Ezekből egyértelműen kiviláglik, hogy Fehér sose álmodott demokráciáról, inkább mindig is totális diktatúrát szeretett volna, számos helyen a lapjában müncheni sörpuccsra asszociál, „Fehér-különítményről” beszél.

Meghirdette a Fehér-doktrínát is, amelyben segítségül hívta volna a Gestapo megújított intézményét. Ebben is követendő példája ismét a náci Németország volt! A demokrácia ezen ellensége jelenleg a közjóból majdnem egymilliós fizetésben részesül, miközben ugyanezen lapjában fiatal nők megevéséről és a városháza oldalában való megerőszakolásáról fantáziál.

Fehér Zsolt az ArboNyúzban megjelentetett egyik legelvetemültebb gondolatmenete.
„Az a vád, hogy nácik vannak a testületben, semmivel nem igazolható.” – írja Inotayék közleménye, amiben kiállnak a rasszista és antiszemita kijelentéseket tevő Fehér Zsolt és Tótváradi-Nagy Bence mellett.

Inotay Gergely baloldali képviselőjelölt fontosnak tartotta személyesen külön is kiállni Fehér Zsolt mellett, annak ellenére, hogy a váci náci képviselők az alábbi vállalhatatlan kijelentéseket tették:

vannak árja emberek és nem árja emberek, ahogy Adolf Hitler is mondta
Adolf Hitler mosolygós, „Jaj te kis huncut” feliratú képével lájkolja politikustársa rohamsisakos fényképét
Adolf Hitlernek lehet egy eltitkolt gyereke
a zsidó egyetem oldalának megnyitása után letörli a számítógépét, a billentyűzetet még le is köpi
a színesbőrű sportoló csak a fehérbőrű inasa
jópofa dolog egy politikust Hitlerré maszkírozni
zsidó közéleti szereplők listáját ajánlja mindenki figyelmébe.
Fehér Zsolt rasszista és perverz gondolatainak kimeríthetetlen tárháza itt olvasható, szigorúan csak 18 éven felüliek számára!

Az alább felsorolt városházi intézkedések több mint korrupció gyanúsak, bár Inotay folyamatosan hordja a korrupció ellenesség kék szalagját, de sohasem nehezményezte

Matkovich mutyi nevű rovatba már összegyűjtöttük a családi építési-, gasztro-vállalkozásokkal való városházi összefonódásokat,
gyanús váci közbeszerzéseket,
indokolhatatlan mennyiségű helyi közvagyon kiárusítását,
a városi kézben lévő sportintézményeknél valószínűleg visszaélések megtörténtét (rendőrségi feljelentés is történt),
a Kosdi úti körforgalom felújításánál feltehetően túlárazás történt (ha beigazolódik, rendőrségi ügy lesz ebből is),
hatszoros emelkedés történt négy hónap alatt Vácon egy buszmegálló megépítése kapcsán,
még el sem indult, de már hétszeresére nőtt a Márvány tér felújítása.

'Fel a tetejéhez' gomb