SZERETŐJÉVEL/FŐTITKÁRASSZONNYAL LÁTOGATTA MEG INOTAY RENDEZVÉNYÉT JAKAB PÉTER

Csak „A” Főtitkárnőnek becézik a Jobbikban Jakab Péternek azt a „több mint testőrét”, Molnár Enikőt, aki mostanság állítólag az egyik legbefolyásosabb személyiséggé nőtte ki magát a pártjában – legalábbis erről értesült jobbikos forrásai alapján az Origo.

Mindenesetre mások is megtapasztalhatták, hogy Enikő asszony elmaradhatatlan kísérője lett Jakab Péter vidéki turnéinak, hiszen Vácon Inotay rendezvényén szinte valódi testőrként védte meg a kérdezőktől a Jobbik elnökét, valamint annak helyi jelöltjét, sőt mi több, most kedden is együtt voltak Inotay meglehetősen mérsékelt érdeklődést kiváltott verőcei fórumán. Egyébként azon a településen zajlott mindez, ahol a múlt héten még az Egységben Magyarországért színeiben nem Inotay, hanem a plakátok tanúság szerint Jánosi-Lesi Ágota (Pest megye 11. vk.) szerepelt.

Molnár Enikő tehát ismét jelenlétével kívánta erősíteni a Jobbik Inotay kampányrendezvényét, amelyen rendkívül csekély számú érdeklődő tette csak tiszteletét, ahol a zöld kabátosok és a városházi „civilek” újra megint csak többen voltak e fórumon, mint a helybéli érdeklődők.

Egyébként a fórum szomszédságában éppen akkor zajlott Nógrádi György, Rétvári Bence vendégének előadása, úgyhogy ezúttal is olvasóink értékítéletére bízzuk a két oldal látogatottságának, népszerűségének megítélését.

Úgy tűnik, Molnár Enikő, Jakab minden szempontból e „közelijének” személyes jelenléte ezúttal sem tudott vonzó alternatívát jelenteni a Dunakanyar népének.

'Fel a tetejéhez' gomb