Fülöp Attila: Parádés volt a magyar paralimpiai csapat párizsi szereplése – VIDEÓ

A paralimpiai csapat párizsi szereplése parádés volt, tizenöt érmet gyűjtöttek össze sportolóink: szépen csillog az öt arany, a hat ezüst és a négy bronz is – fogalmazott Fülöp Attila, a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) politikusa a Facebook-oldalán közzétett videójában.

A sportot, a parasportot, a paralimpiát, a fogyatékossággal élők sportját eddig is kiemelten támogatta a KDNP és a Fidesz szövetsége, kiemelten kezelte a kormányzat ezt a területet, és ezt így fogja tenni a következőkben is – húzta alá.

A kereszténydemokrácia alapelveihez hozzátartozik az esélyteremtés, hozzátartozik az, hogy segítsük azokat, akik egyébként a saját területükön küzdenek, dolgoznak, de valamiért támogatásra szorulnak. Ezért KDNP-s államtitkárként azt tudom mondani, hogy a jövőben is kiemelten fogunk figyelni parasportolóinkra, a fogyatékossággal élőkre, azért, hogy a sportban is meg tudják mutatni, példát tudjanak mutatni küzdésről, teljesítményről, egyszerűen élni akarásról. Köszönjük szépen az elmúlt hetek csodálatos teljesítményeit nekik! – mondta Fülöp Attila

'Fel a tetejéhez' gomb