Családi programokkal és sztárfellépővel vár mindenkit az idei Pengető Piknik

Második alkalommal kerül megrendezésre augusztus 17-én a Pengető Piknik, ahol egész nap ingyenes koncertekkel, sztárfellépővel és célzottan családi programokkal várnak mindenkit!

A Pengető rovat szerzői és szerkesztői elkötelezettek a hazai keresztény könnyűzene felvirágoztatásában. Ennek érdekében nem csupán a média és a sajtó viszonylatában szeretnénk aktívan közreműködni, hanem egy olyan rendezvény megvalósításával is, mint a Pengető Piknik, amely az ebben a közegben mozgó, alkotó előadóknak, zenei formációknak hivatott teret adni.

Caramel is fellép az idei Pengető Pikniken

Az esemény helyszíne Szob település, azon belül is a Szobi major. A helyszín adottságaira tekintettel nem érdemes kihagyni a szép panorámával kecsegtető kerékpártúrát a Szob–Nagymaros–Szob útvonalon.

A kerékpár túra részvétele regisztrációhoz kötött. Az alábbi linken lehet regisztrálni: https://forms.gle/ypbfuLxbEGULG5gZ8

A rendezvényen széleskörű kikapcsolódási lehetőségek, szabadidős programok, valamint ingyenes koncertek is várnak majd a látogatókra.

A színpadon fellép a Finucci Bros, a Neonhal, az SKA zenekar, a Dirty Slippers és végezetül a Máté Péter-díjas magyar énekes, dalszerző Molnár Ferenc Caramel is.

A hit és a személyesség révén válik hitelessé a Dirty Slippers zenekar drog- és alkoholprevenciós Suliturné programja a diákok szemében

A szabadtéri programokat illetően lesz gasztroudvar, ugrálóvár, kosaras körhinta, ingyenes arcfestés, gyermekfoglalkoztató, állatsimogató, retró játékudvar, rendőrségi és kutyás bemutató, ezáltal mindenki megtalálhatja a számára leginkább tetsző kikapcsolódási formát.

A Pengető Piknik reggel 10 órától este 19-ig fog tartani a Szobi majorban.

//Az esemény sajtónyilvános. A résztvevők a rendezvényen való részvételükkel tudomásul veszik, hogy róluk fotó- és videófelvétel készülhet, képmásuk a médiában, illetve a szervező Kovács K. Zoltán Alapítvány által kezelt média és közösségi média felületeken megjelenhet. Az adatkezelés önkéntes hozzájáruláson alapul. A felvételen látható érintett írásban tiltakozhat a képmása megjelenítése ellen!//

'Fel a tetejéhez' gomb