43 milliárdot költött a Soros-hálózat baráti ügyészekre

Tisztázzuk: ez a történet nem a magyar származású spekulánsról szól. Ő abban volt tehetséges, hogy időben felismerte a hálózatépítés erejét, majd a létrehozott hálózatot mint terméket elkezdte felajánlani a háttérhatalom valódi urainak. Ők pedig kezdettől fogva számolatlanul öntik a pénzt a polip működtetésébe. Sokkal, de sokkal több pénzt, mint amennyije Sorosnak bármikor is volt.

Dr. Drábik János szerint a háttérhatalom, a „legfelső kör” körülbelül 3-400 családból és 6-7000 családtagból áll, akik szinte korlátlan pénzügyi, tehát politikai tőkével is rendelkeznek.

Amiről tehát szó lesz, azok nem „Soros ügyészei”, hanem azok, akik ügyészként végrehajtják azokat a politikai feladatokat, amelyeket a hálózaton keresztül parancsolnak nekik. Így azután, nem apró pénzért, egyben el is árulják azt, amire felesküdtek: a pártatlanságukat.

A történet azért komoly, mert a szóban forgó ügyészek a teljes amerikai lakosság egyharmadának életére hatással vannak – állapította meg a Media Research Group (MRC) abban az új jelentésben, amelyet 7700 oldalnyi friss dokumentum alapján készítettek.

A „Law and Disorder” című 33 oldalas jelentés megállapításaiból a GellerReport.com szemlézett. Az alábbiakban ebből idézünk néhány szakaszt.

A 7785 oldalas belső dokumentum szerint a Soros által finanszírozott csoportok megdöbbentő szintű ellenőrzést gyakorolnak az ügyészek felett. A Soros-gépezet meghatározza politikájukat és prioritásaikat, kiválogatott baloldaliakkal látja el irodáikat, diktálja a média narratíváit, lobbizik a kormány tisztviselőinél és befolyásolja az amerikai igazságszolgáltatást.

A Soros-birodalom legalább 40 millió dollárt költött ügyészeinek megválasztására. Ezután további 77 millió dollárt fektetett be 20 baloldali nonprofit szervezetbe az ügyészek koordinálására és ellenőrzésére, így a teljes Soros-költés már legalább 117 millió dollárra nőtt. Ez az összeg forintra átszámolva kb. 43 milliárd… Az Egyesült Államok lakosságának legalább 30 százalékát jelenleg Soros-ügyészek befolyásolják, akiket arra „kényszerítettek”, hogy aláírják a különféle Soros-prioritások betartását ígérő fogadalmakat. A Soros-gépezet 33 ilyen „hűségnyilatkozatot” és ígéretet fogalmazott meg, amelyeket a 126 Soros-ügyész közül 123 aláírt.

A Soros-gépezet legalább 51 találkozón vett részt, különböző ügyészekkel. Ez nem 51 ügyészt jelent, hanem sokszorosan többet. Őket a Soros által finanszírozott csoportok hívták meg az agytágítókra, mint például a Fair and Just Prosecution (FJP), a Vera Institute of Justice, a Prosecutors Alliance of California és az Anti-Defamation League.

Az MRC által összegyűjtött dokumentumok azt bizonyítják, hogy a megfizetett ügyészeket a következő területek liberális „jogi reformjára” ösztönözték: illegális bevándorlás, droghasználat, abortusz és a halálbüntetésekkel kapcsolatos törvények. A fent említett FJP-ben vannak a Soros által legkedveltebb „reformügyészek”. Névszerint Satana Deberry, Parisa Dehghani-Tafti, George Gascon valamint Karl Racine. Ők egytől-egyig az FJP igazgatótanácsának tagjai. A Vera Institute of Justice 11 millió dolláros adományt kapott a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványtól (OSF).

Az FJP-nek más feladatai is vannak, mint például megnyerni a „reformügyészek” számára a médiát. Ezért sajtóanyagokat adnak ki, találkozókat szerveznek a „barátságos” újságírókkal, persze a legnagyobb lapokéival, mint a Los Angeles Times vagy a Washington Post.

A Law and Disorder a következőket ajánlja a helyzet megváltoztatására:

  • a legtöbb média alig foglalkozik Soros „reformügyészeivel” és az általuk okozott károkkal, ezért a riportereknek valódi újságírást kellene művelniük…
  • mivel a kormányzat semmit sem tesz, a Kongresszusnak meg kell vizsgálnia, hogyan működik a Soros-birodalom
  • a kormányzóknak és az államok főügyészeinek el kell(ene) távolítaniuk a törvénysértő ügyészeket
  • magánügyvédeknek és más személyeknek panaszokat kell(ene) tenniük az ügyvédi irodáknál, ha törvénysértő ügyészi tevékenységeket észlelnek

Szóval, munka lenne bőven. Talán majd novembertől elkezdődik…

Címlapkép: Soros György magyar származású amerikai üzletember. Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan

'Fel a tetejéhez' gomb