Caramel is fellép az idei Pengető Pikniken

Ismét szabadtérre költözik egy napra a Katakomba-Pengető Színpad. Augusztus 17-én második alkalommal kerül megrendezésre a Pengető Piknik, ahol egész nap ingyenes koncertek, sztárfellépők és szabadidős programok várnak mindenkit.

A rendezvényen fellép a Finucci Bros, a Neonhal, az SKA zenekar, a Dirty Slippers és végezetül a Máté Péter-díjas magyar énekes, dalszerző Molnár Ferenc Caramel is. A színpadon kívüli programokat illetően készülünk gasztroudvarral, ugrálóvárral, kosaras körhintával, ingyenes arcfestéssel, gyermekfoglalkoztatóval, állatsimogatóval, retro játékudvarral, rendőrségi és kutyás bemutatóval, úgyhogy mindenki megtalálhatja a számára leginkább tetsző elfoglaltságot két koncert között. Ha ez mind nem lenne elég, kerékpártúrát is indítanak Szobról Nagymarosra, majd vissza Szobra egy közös fagyizással egybekötve.

A Pengető rovat szerzői és szerkesztői elkötelezettek a hazai keresztény könnyűzene felvirágoztatásában. Ennek érdekében nem csupán a média és a sajtó viszonylatában szeretnének aktívan közreműködni, hanem egy olyan rendezvény megvalósításával is, mint a Pengető Piknik, amely ebben a közegben mozgó, alkotó előadóknak, zenei formációknak hivatott teret adni.

'Fel a tetejéhez' gomb