Elon Musk kifakadt az olimpiai megnyitó miatt

Nagyon erőseket mondott a párizsi olimpia megnyitóünnepségére Elon Musk, az amerikai jobboldal több ismert alakjával együtt.

Pogány, sátánista, degenerált. Így reagált az amerikai jobboldal több ismert alakja a párizsi olimpia megnyitóünnepségére. Főleg az zavarta őket, hogy az ünnepségen meleg és transz emberek is részt vettek, sőt, Leonardo da Vinci híres festményét, az Utolsó vacsorát is megidézték – írta a Daily Beast.

A kritikus hangokhoz csatlakozott Elon Musk is. Az amerikai milliárdos kijelentette, hogy a jelenet

„extrém módon tiszteletlen volt a keresztényekkel szemben”,

válaszolva egy posztra, aminek írója közölte, hogy el kell utasítani a „degeneráltságot”.  Musknak válaszolva pedig közölte, hogy „élőben nézzük a nyugati civilizáció összeomlását”. 

Címlapkép: Elon Musk dél-afrikai-amerikai üzletember, a Tesla Motors elektromosjármű-gyártó, a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat és az X közösségi médiaplatform tulajdonosa a Rishi Sunak brit miniszterelnökkel tartott nyilvános beszélgetésen Londonban 2023. november 2-án, a mesterséges intelligencia (MI) biztonságos alkalmazásáról és kockázatairól tartott bletchley-i nemzetközi konferencia zárónapján. MTI/EPA pool/Tolga Akmen

 

'Fel a tetejéhez' gomb