Juhász Hajnalka: Agresszív és kiszámíthatatlan lesz Magyar Péter

A KDNP országgyűlési képviselője szerint Magyar Péter a politikában agresszív és kiszámíthatatlan lesz. Juhász Hajnalka a Magyar Nemzetnek adott interjújában beszélt a Tisza Párt alelnökének viselkedéséről.

A kereszténydemokrata politikus azt mondta, egy ilyen gyors politikai karriert befutott politikusról – mint Magyar Péter – alkotott jellemkép csalóka lehet. Ugyanis a hivatalos megjelenésekor a legjobb arcát igyekszik mutatni az ember.

Az interjúban beszélt még arról is, hogy 

„Az igazi teszt az, amikor olyan helyzetekbe kerül valaki, amikor nem kell szerepet játszani. Ezekben a helyzetekben pedig már akkor megmutatta igazi jellemét Magyar Péter, amikor volt feleségével, az egykori igazságügyi miniszterrel, Varga Judittal elnyomó és agresszivitással teli házasságban élt. Ez jelentkezett most is.”

Juhász Hajnalka Magyar Péter ellenében hozta fel példaként Orbán Viktor miniszterelnököt. Kiemelte, hogy ő akár 7-8 órányi tárgyalás után, nyomás alatt is tud kiegyensúlyozott és higgadt kommunikációt képviselni. 

Juhász Hajnalka megjegyezte még, hogy privát környezetben lehet megtudni, hogy milyen ember valójában egy politikus, és hogy milyen viselkedésre lehet majd tőle számítani a munkája során.

Címlapképen: Magyar Péter ügyvéd beszél az általa meghirdetett Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért című rendezvényen a budapesti Kossuth Lajos téren 2024. április 6-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb