Itt a bizonyíték! Soros óránként 20-30 dollárt fizet a palesztinpárti tüntető diákoknak!

Tavasz óta folynak a palesztinpárti tüntetések az Egyesült Államok 25-30 legnevesebb egyetemén. A legnaivabb hírfogyasztók eleinte nem is értették, hogy hirtelen honnan került elő ennyi palesztin származású egyetemista. Egyes csoportok sátrakat vertek fel, kampuszokat foglaltak el, a tüntetők pedig többször is összecsaptak a rendőrökkel.

Azután megjelentek az első cikkek arról, hogy a tömegeket kívülről is mozgatják. Májusban még a Jerusalem Post is azt írta: „összeesküvés-elmélet” lehet, hogy kívülről finanszírozzák az Izrael-ellenes és Hamász-párti tüntetéseket. Pedig a Hamászhoz közelálló al-Shabaka, más néven a „Közel-keleti Politikai Hálózat” 2017 és 2021 között már kapott 550 ezer dollár támogatást a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványtól (OSF). 2022-ben ezt nyilvánosan meg is köszönték, „értékes támogatóként” nevezve őket. A Harvard jogi karának professzora, Alan Dershowitz pedig egy interjúban azt állította, hogy az Izrael-ellenes Human Rights Watch 100 millió dollárt kapott az OSF-től 2010 óta.

Májusban James Comer, a képviselőház felügyeleti elnöke felkérte az Amerikai Muszlimok Palesztináért (AMP) palesztinbarát csoportot, hogy adjon át minden dokumentumot az egyetemeken zajló tüntetések és a Hamász-barát propaganda finanszírozásáról. Június közepén az AMP válaszolt, és azt közölte, hogy semmilyen dokumentumot vagy információt nem hajlandó átadni. Az elnök erre úgy reagált, hogy akkor kötelező eljárást indít ellenük, majd hozzáfűzte, hogy bármilyen tudatos és szándékos hamis állítás vagy nyilatkozat bűncselekmény.

Ezzel párhuzamosan már májusban megjelentek olyan bejegyzések a közösségi médiában, mint az alábbi, amely szerint „Egyes palesztin-barát tüntetők az egyetemi kampuszokon állítólag 7800 dollárt kapnak mindössze 8 órás tiltakozásért. Soros György finanszírozza ennek nagy részét.”

 

A videóban szereplő „állítólag” kifejezésnél akkor még nem tudhattunk biztosabbat. Egészen a múlt hétig, amikor egy másik tiktokker megosztotta az alábbi képet, amely szerint „a maszkos palesztinokat” fizetik. Az Amnesty International által megbízott DVCanvass még olyan tüntetésszervezőket is keres, akiknek 100-200 dollár heti illetve 600-1000 dollár havi bónuszt fizet.

Ezen az Instagram oldalon szintén azt hirdeti az Amnesty International, hogy 30 dolláros óradíjért tüntetőket keresnek a gázai tűzszünet kikényszerítése érdekében.

Ez ugyanaz az Amnesty International, amely a Soros-hálózat egyik zászlóshajója, és amelynek munkatársai az első sorban meneteltek Budapesten is az október 23-i baloldali tüntetésen…

Forrás: gellerreport.com

Címlapkép: baloldali tüntetés 2023. október 23-án Budapesten, sárgában – a ruhán lévő felirat szerint – az Amnesty International emberei. Fotó: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

Iratkozzon fel hírlevelünkre