Magyar Péter a volt miniszterelnök nyakába kötelet rakott volna – VIDEÓ

Megdöbbentő videó került elő Magyar Péterről. Már húsz éve is olyan erőszakos hangot ütött meg a politikában mint most, vagy ahogy a családjával viselkedett. Medgyessy Péter kapcsán az ATV műsorában annyit mondott: „vagy inkább kötelet a nyakába!”. Ez még a most őt éltető Juszt Lászlónak is sok volt akkor.

A Juszt László által vezetett ATV-s Közhang című kommentár műsorban szerepelt fiatalabb korában a két egykori piarista osztálytárs, Magyar Péter és Mráz Ágoston. Az iskolapadból a mikrofonok elé ült fiatalok jelleme már ekkor jól kirajzolódik: Mráz a részletekre is figyelő elemző, míg Magyar Péter a maga elé beszélő agresszív megmondóember.

Megdöbbentő, hogy ennyire fiatalon is jól láthatóan erőszakos és agresszív volt. Ez tehát nem egy új jellemvonás nála, hanem alapvető személyes karakterjegy. Gulyás Márton a Partizánban is kritikaként elmondta Magyarnak, hogy szeret nagyot mondani, úgy látszik, ez sem újkeletű nála.

A legtöbben Magyar kapcsán azt tartják megdöbbentőnek, hogy saját feleségével folytatott otthoni beszélgetését titokban felvette, feleségét ezzel zsarolta, majd nyilvánosságra hozta. Varga Judit beszélt hosszan arról korábban, hogy volt férje milyen durván és könyörtelenül viselkedett családi körben is. Ezért is fogadják Magyart több településen áthúzott öves táblákkal. Tatabányán híveit az egyik kávéház ellen vezette, közben a Fidesz-KDNP szavazókról állatfajként beszélt. Putnokon a „baloldal messiása” őrjöngve káromkodott és üvöltözött templomból távozó emberekkel.

Sokan azért óvakodnak Magyar Pétertől, mert taszító számukra a beszédeiből áradó erőszak, fenyegetés, nagyképűség. Radikális hangneme, agresszív üzenetei a baloldali keménymag Fidesz gyűlöletét kielégítik, de egyúttal sokakban riadalmat is keltenek, a mérsékelteket ezért távol tartja. A most előkerült korábbi videó is azt támasztja alá, hogy Magyar nem csak most agresszív, hanem mindig is az volt. Az erőszakossága nem a túloldalról indított karaktergyilkossági kísérlet, hanem a karaktere alapeleme.

@vasarnap.hu Megdöbbentő videó került elő Magyar Péterről. Már húsz éve is olyan erőszakos hangot ütött meg a politikában mint most, vagy ahogy a családjával viselkedett. Medgyessy Péter kapcsán az ATV műsorában annyit mondott: „vagy inkább kötelet a nyakába!”. Ez még a most őt éltető Juszt Lászlónak is sok volt akkor. A Juszt László által vezetett ATV-s Közhang című kommentár műsorban szerepelt fiatalabb korában a két egykori piarista osztálytárs, Magyar Péter és Mráz Ágoston. Az iskolapadból a mikrofonok elé ült fiatalok jelleme már ekkor jól kirajzolódik: Mráz a részletekre is figyelő elemző, míg Magyar Péter a maga elé beszélő agresszív megmondóember. Megdöbbentő, hogy ennyire fiatalon is jól láthatóan erőszakos és agresszív volt. Ez tehát nem egy új jellemvonás nála, hanem alapvető személyes karakterjegy. Gulyás Márton a Partizánban is kritikaként elmondta Magyarnak, hogy szeret nagyot mondani, úgy látszik, ez sem újkeletű nála. #magyarpéter #magyarpéterinterju #atv #tiszapárt ♬ eredeti hang – Vasarnap.hu – Vasarnap.hu

'Fel a tetejéhez' gomb